PR CUAET
-
Добрий день! Така ситуація, подалися з чоловіком на ПР, перед тим зробили довідку через консульство в Оттаві, чекали 5 місяців на неї , і при подачі не помітили , що консул зробив помилку в прізвищі чоловіка, і зараз офіцер запросив нову довідку . У нас є ще стара довідка з дії з печаткою , але вона з квітня, чи можна перекласти її ?
-
Дуже вам дякую!
-
Через скільки після відбитків дають eligibility - таких оцінок я не маю, у кожного може бути по різному. Від подачі до AOR зараз десь 8-9 міс (ті хто подався у грудні зараз отримують АОР), і від AOR до eligibility десь теж порядка 8-9 міс буде. Десь між АОР і eligibility попадає біометрія. Після eligibility до порталів 4-6 міс (ви правильно зрозуміли мої 4-5-6). Портали - це сленг, який використовується тут у цьому чаті на позначення двох останніх емейлів, які вам надсилає IRCC, коли фіналізує вашу заявку. Портал 1 - вони просять ваші дані (ім'я, зріст, колір очей тощо), також просять підтвердження, що ви в Канаді. Портал 2 - це щось більш технічне, якісь credentials, точно не знаю, що, ще до того не дійшли в нашій справі (тут в чаті був десь гарний опис, треба зайти), але це вже останній етап перед отриманням електронного підтвердження резидентства.
-
Я подавалась по мужу-канадцу.В августе получила eligibility.Пока никаких до запросов не было.В заявке было добавлено только наше свидетельство о браке .
-
Закордонний паспорт: перша сторінка і сторінка з візою; підтвердження адреси проживання в Канаді
-
Звучит как шутка😁 у меня подача в октябре, 10 месяцев после сдачи био, на командировку в январе 25го подписалась без малейшего сомнения, даже не мечтаю что может прийти портал😁
-
t.me/prcuaet/1783/120068 більше про портали
-
Всем привет,нашла команду с пассивным заработком, сама уже заработала вместе сними, кому интересно напишите мне в личные, роз кажу больше информации
-
Подача 31.12.2023, сьогодні отримали AOR та запит на оплату біометріі
-
Апостиль мене сьогодні послав, написали щоб я зверталась до WES
-
AOR=Demande у вашому запиті на біометрію
-
Че всі отримують одночасно AOR та запит на біометрію. Бо запит прийшов місяць тому а AOR так і не було
-
Доброго ранку! 12.07 Апостиль відправив мій диплом до WES. А вчора WES поставив статус On hold по причині , що їм бракує інформації про курси та оцінки в додатку. Може хто стикався з такою ситуацією. Я не знаю, що далі робити 😩
-
Підкажіть будь ласка, хто стикався. Зловила мамі слот на паспорт. У списку документів - дозвіл на перебування. Чи приймуть документи на паспорт з листом з IRCC, що аплікація з подовження дозволу на перебування ще розглядається?
-
Дуже Вам дякую! 🙏
-
Я би радила створювати профіль в будь-якому разі, це ж безкоштовно, можливо ваша професія якраз в попиті в по ній буде вибірка, з часом подивитесь на прохідні бали і тоді вже приймете рішення чи варто перездавати англійську
-
Підкажіть ,будь ласка, анкету для оформлення нового закордонного паспорта писати від руки або роздрукувати та заповнити ?
-
Дуже вас розумію, тут більшість в такій ситуації нажаль(
-
Дякую мені так само чоловік каже Але вже з цим пр руки відпускаються то в ті голодні ігри не встигли то ще щось 🫢
-
Добрий ранок.Після продовження WP,я подалась на продовження візи .Прийшов лист відправити паспорт на вклейку ,не можу знайти на яку адресу відправляти .Може хто знає ,підскажіть будь ласка
12 Jan 2024, 17:45
267324/438223
less than a minute ago