PR CUAET
-
Всем привет,нашла команду с пассивным заработком, сама уже заработала вместе сними, кому интересно напишите мне в личные, роз кажу больше информации
-
Че всі отримують одночасно AOR та запит на біометрію. Бо запит прийшов місяць тому а AOR так і не було
-
Підкажіть будь ласка, хто стикався. Зловила мамі слот на паспорт. У списку документів - дозвіл на перебування. Чи приймуть документи на паспорт з листом з IRCC, що аплікація з подовження дозволу на перебування ще розглядається?
-
Дуже Вам дякую! 🙏
-
Я би радила створювати профіль в будь-якому разі, це ж безкоштовно, можливо ваша професія якраз в попиті в по ній буде вибірка, з часом подивитесь на прохідні бали і тоді вже приймете рішення чи варто перездавати англійську
-
Дуже вас розумію, тут більшість в такій ситуації нажаль(
-
Дякую мені так само чоловік каже Але вже з цим пр руки відпускаються то в ті голодні ігри не встигли то ще щось 🫢
-
Добрий ранок.Після продовження WP,я подалась на продовження візи .Прийшов лист відправити паспорт на вклейку ,не можу знайти на яку адресу відправляти .Може хто знає ,підскажіть будь ласка
-
Дякую, форми заповнили