PR CUAET
-
так у поточній роботі зазначте Ukraine2022. Та заповніть форми
-
Зрозуміло, дякую Вам за інформацію :)
-
Application number
-
Добрий день. Таке питання хто вже стикався з Аудітом ? Перша декларація але щось пішло не так і прийшов лист на повірку даних . Як це робити і які є ньюанси . Дякую
-
Дякую! Тоді у формі мені треба зазначити Ukraine2022 та моє останнє місце роботи до лейофа?
-
Можете підсказати як виглядає AOR? Був такий лист з номером. Анкету вже прив'язал
-
так, немає умови, що Ви повинні працювати.
-
Вітаю
-
Так, це вона. Тепер потрібно щоб роботодавець заповнив її 👍
-
Подавала апеляцію,без результату 🫣
-
Це на жаль може бути потенційною місрепрезентацією. Але в заявці на ПР потрібно все декларувати правильно, бо там перевірки набагато глибші, і так як по CUAET вже може не проскочити
-
Навряд че.
-
У всіх так написано, але здавати все одно потрібно
-
Так, можна
-
Біометрія потрібна всім. То у вас показує стару біометрію для візи/пермітів. На ПР треба нова.
-
Дякую. Ще питання. Нам прийшли запити на біометрію але після приєднання анкети до акаунту написано, що біометрія не потрібна. Що у такому випадку краще зробити? Здати чи запитати офіцера, який надіслав нам запит на додаткові дані?
-
Скоріш за все, так.
-
Швидше за все, так
-
До документів чи програм це наразі немає відношення. Зазвичай на створення ЕОІ та нарахування балів документи не потрібні. Вже потім коли виберуть - треба буде все подавати. Умови самих програм та документи, наскільки мені відомо поки що не мінялися
-
То як би ви порекомендували мені зробити в даній ситуаціі🙏
12 Jan 2024, 17:45
267372/439184
about a minute ago