PR CUAET
-
Дякую. Ще питання. Нам прийшли запити на біометрію але після приєднання анкети до акаунту написано, що біометрія не потрібна. Що у такому випадку краще зробити? Здати чи запитати офіцера, який надіслав нам запит на додаткові дані?
-
-
То як би ви порекомендували мені зробити в даній ситуаціі🙏
-
Конґрес Українців організовує зустріч з депутатом Національної асамблеї щодо питання продовження медичного страхування RAMQ. Для підготовки до зустрічі нам необхідно надати докази відмови у продовженні страхування або ж докази того, що у вас є віза CUAET та дозвіл на роботу до 2027 року, а медичну страховку вам надали лише до 2025 року. Ваші документи будуть використовуватися виключно для демонстрації депутату (Венсану Марісалю). Ваші документи залишаться повністю конфіденційними та не будуть передаватися чи розголошуватися будь-яким іншим чином. Ми видалимо всі копії документів після завершення зустрічі. Будь ласка, не редагуйте своє ім'я та дати на документах, оскільки нам потрібно показати конкретні кейси. Надішліть, будь ласка, інформацію на електронну адресу Конґресу Українців: [email protected], і вкажіть у темі: До уваги Michael Shwec. дуже дякую за допомогу.
-
На що подаватися? Ніяких бенефітів за місячне проживання в Канаді не отримаєте.
-
Ви не знаєте куди відправити паспорт якщо ти в Канаді ?
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка по такому питанню, подався по програмі Foreign Worker stream, status: EOI Submitted, нещодавно здав мовний тест і хочу оновити результат, чи можливо це зробити? Дякую.
-
Вітання всім! Таке питання: вчора у ФБ прочитала, що двом людям з сімʼї з 3-х чоловік надіслали пластикову картку pr на термін відповідно терміну дійсного укр. паспорта. А третьому (можливо дитина), у кого був новий пас., прийшла картка на 5 років. Чи відповідає дійсності така норма? Для нас це суттєво, тому що паспорт закінчується у 25 році. Якщо pr нададуть, але обмежують терміном… то це навіть на pr не буде схоже, тоді взагалі не буде сенсу на нього подаватися. Хто і що знає про таке?
-
Привіт всім .Підкажіть будь ласка куди відправляти паспорт на вклейку візи ,якщо ти вже в Канаді .Лист підтвердження прийшов,але я не можу розібратися на яку адресу відправляти паспорт .
-
Величезне Вам спасибі
-
Подзвонити, вони продовжать ще на 4 міс
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, при оформленні нового вокр перміту, після correspondence letter як швидко приходить апрув і сам ВП? По гілці переглянула і зі скріншотів бачу, що 2 дні загалом. Але хто отримував ВП нещодавно, у вас теж такий самий термін 2 дні був? Чи більше?
-
Чайлд бенефіт Ми тут вже 1.8 років Але нас не було 2 місяці за те що то було літо