PR CUAET
-
Вітання всім! Таке питання: вчора у ФБ прочитала, що двом людям з сімʼї з 3-х чоловік надіслали пластикову картку pr на термін відповідно терміну дійсного укр. паспорта. А третьому (можливо дитина), у кого був новий пас., прийшла картка на 5 років. Чи відповідає дійсності така норма? Для нас це суттєво, тому що паспорт закінчується у 25 році. Якщо pr нададуть, але обмежують терміном… то це навіть на pr не буде схоже, тоді взагалі не буде сенсу на нього подаватися. Хто і що знає про таке?
-
Привіт всім .Підкажіть будь ласка куди відправляти паспорт на вклейку візи ,якщо ти вже в Канаді .Лист підтвердження прийшов,але я не можу розібратися на яку адресу відправляти паспорт .
-
Величезне Вам спасибі
-
Подзвонити, вони продовжать ще на 4 міс
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, при оформленні нового вокр перміту, після correspondence letter як швидко приходить апрув і сам ВП? По гілці переглянула і зі скріншотів бачу, що 2 дні загалом. Але хто отримував ВП нещодавно, у вас теж такий самий термін 2 дні був? Чи більше?
-
Чайлд бенефіт Ми тут вже 1.8 років Але нас не було 2 місяці за те що то було літо
-
Доброго дня цікавить довідка з несудимості з Ізраїля!
-
Добрий день! У мене ще немає AOR, я відправляла документи через веб форму. Перший раз вони підтвердити, що моя заявка у них є та присвоїли мені «temporary number» Далі я через нього відправляла ще документи. І сьогодні вони відповіли: «We verified the information you provided and can confirm that your application is not available in the system yet.»… Що робити?
-
Тоді подавайтесь, а далі при розгляді вашої справи якщо у них виникнуть якісь питання будете вирішувати.
-
той приклад до укранців не має нічого спільного, там її і депортувати хотіли, вона без документів тут була і т.д. Звичайно що їй відмовлятимуть, кому тут такі треба, працююці за кеш нелегали
-
Скажіть, хто довго чекав на ecorp після portal 2 ? Чи двонили в ircc? вже пішов третій тиждень і тиша. Бачу, більшості давали за 2-3 дні
-
Дякую за відповідь Вибочаюсь що сумбурно написала і було не все зрозуміло Бо думаєм що робити як правильно