PR CUAET
-
А що власне отримали? Стаді перміт для школи чи для універу?
-
Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, если во время заполнения заявки на гуманитарную программу, нашла несоответствие (ошибку), допущенную в заявке на визу CUAET: неправильно указан год date expire паспортов детей. По сути это ни на что не повлияло, и уже сейчас (после продления) год даже совпадает. Но на момент подачи заявки паспорта детей были просрочены, ещё не продлены. Вопрос: это достаточно объяснить в LoE или писать отдельно письмо Misrepresentation? Заранее благодарю.
-
Ви чекали 2 дні?
-
???
-
Викликають по часу і прізвищу, але час може зміститися, залежить вже від ситуації там в той день. Сфотографують і видадуть номер слідкування. Потім будете відслідковувати його онлайн.
-
Дякую, я питала тих хто саме довго чекав більше тижня, що вони робили. Бо я не розумію чи це норма
-
В мене питали свідоцтво про розлучення та новий шлюб, бо були зміни прізвища
-
Пише in review with IRCC
-
Eligibility passed back in March 😬
-
В нас нічого не перевіряли, були з рюкзаком
-
Хмм, можливо краще було б зателефонувати їм Може стався якийсь збій або ви не отримали від них листа чи якихось інструкцій щодо фото В мене було у подруги так, що вона 3 місяці чекала, після того як фінальне рішення змінилось на in progress Поки не подзвонила в ircc, а виявилось, що вони їй ще в той день відправили Портал 1, а вона не отримала смс і просто чекала так довго Після дзвінка зразу прийшов портал 1 То ж думаю, що в цьому випадку можна зателефонувати і уточнити
-
Подача 15.12. 2023. Тиша...🙃