PR CUAET
-
Імейл Оттавського консульства брати з сайту чи є кийсь ще?🙈
-
Вам треба окремий слот на цю дію
-
Все верно, но есть компании которые категорически никому ее не подписывают и там уже не убедишь и приходится выбирать между ростом карьеры и соответствовать требованиям программы. К сожалению, Альберта превзошла другие провинции с декларацией(
-
З досвіду хтось може сказати чи можна по дитячому слоту подати на дорослий паспорт? Мені і дітям і собі треба, але в дітей подовжені, а мені дуже потрібно якнайшвидше зробити собі. Вдалось тільки дитячий зловити
-
Mariya це не єдиний випадок таке було і раніше з Оттавою та з Торонто, краще перепитати перед візитом а ніж спалити квитки, нерви та час
-
Ми просто сказали що наш онлайн дуже висить довго і потрібно йти до школи і плюс мед страховка теж закінчилась а син хворіє то офіцер змилувався
-
А спикинг как. У меня он слабее всего
-
Дякую🥰
-
Хочу попробовать CELPIP но страх некоторых ситуаций по спикинг
-
Скажіть будь ласка бути членом баптиської церкви це Membership and association with organizations? @OstapBosak
-
Реально? Я когда то сдавал IELTS и получил 6.5, 6.5, 7.0 а спикинг завалил на 5.5
-
Молола все що могла😂
-
Спікінг найлегший,головне не мовчати😂
-
Вау, по спикинг 6 это супер. Вы на все 8 ситуаций по спикинг давали развернутые ответы?
-
А ворк перміт є у вас? Якою датою він датований?
-
Я була впевнена в лісенінг та рідінг. І це виявилися самі слабі місця. Спікінг та врайтинг здала на 6🫣що перший раз що другий.
-
з сайту
-
Маєте на увазі gckey? Просто прийде повідомлення в акаунт?
-
Да 5 особенно если для Альберты не пойдет. Нужно пересдавать.
-
Можу порадити тільки ловити. Сама в такій же ситуації. Одній дитині замовила. Інша записана в Отаві. Тепер з такими відгуками не ясно чи приймуть. А їхати не близький світ
12 Jan 2024, 17:45
267630/429003
4 minutes ago