PR CUAET
-
А ворк перміт є у вас? Якою датою він датований?
-
Я була впевнена в лісенінг та рідінг. І це виявилися самі слабі місця. Спікінг та врайтинг здала на 6🫣що перший раз що другий.
-
з сайту
-
Маєте на увазі gckey? Просто прийде повідомлення в акаунт?
-
Да 5 особенно если для Альберты не пойдет. Нужно пересдавать.
-
Можу порадити тільки ловити. Сама в такій же ситуації. Одній дитині замовила. Інша записана в Отаві. Тепер з такими відгуками не ясно чи приймуть. А їхати не близький світ
-
Ні, його треба скачати зі чвого екаунту.
-
Якщо ви з Ванкувера то ваш округ відноситься до консульства Едмонтону, всю інформацію ви зможете знайти у них на сайті
-
теж здавали рідінг самий складний Дуже важкий текст попався 6,6,8 і 5 рідінг Шкода що на апеляцію не можна його подати типу навряд піднімуть це же тести і компʼютер
-
Добрий день, підкажіть якщо я в Ванкувері куди подаватися щоб зробити новий паспорт? І де знайти ці слоти
-
Дякую А ecopr приходить просто листом на пошту?
-
Думаю що це тільки з особистого досвіду в чатах.наприклад через звільнення, або недостатню кількість годин.причин може бути дуже багато для відмови
-
Та на один слот двох і не розраховую. Просто вже з глузду зʼїзджаю( Якась безвихідь
-
Добрый !а на какой адрес оправляли ,а то мне два дали
-
Щойно розмовляла з дівчиною що вже отримала ПР. Для тих хто готує кейси самостійно буде корисно знати що офіцер дзвонив в організацію де вона волонтерила і просив підтвердження, також декільком друзям. Також був запит банківських рахунків і дозапит у роботодавця
-
Все тренувала і рідінг по тестам був 7 Навіть книжки купляли Там в книжках текста набагато інші ніж в самому екзамені
-
Спробуйте тренувати саме рідінг, по тестам, просто проходьте один за одним. І помітете що стало краще. Всі терміни зі всіх галузей не вивчиш я вважаю. Але після тренувань мозок починає улавлювати більше сенсу в реченнях.
-
Зрозуміла, дякую) Тобто це буде в prportal
-
Дуже Вам дякую!🙏
-
Прийде лист на імейл з привітанням. А сам документ в тому екаунті, де портал 2 заповняли. Здається так. Я вже заплуталась з тими 101 екаунтом... хай хтось мене поправить😁
12 Jan 2024, 17:45
267644/439879
less than a minute ago