PR CUAET
-
LMIA (Labour Market Impact Assessment) — це документ, який видається Канадською службою зайнятості та соціального розвитку (Employment and Social Development Canada, ESDC). Він підтверджує, що на певну вакансію неможливо знайти кваліфікованого канадського працівника, тому роботодавець має право найняти іноземного громадянина.
-
Я дома проходила слухання на 8, а тест здала на 6. Просто від хвилювання не змогла швидко включитися.... І у мене поки невідомо по якій програмі щось вийде, може взагалі тест не потрібен буде 😂. Просто хотіла зрозуміти який рівень якщо треба буде тест. А так, 300 дол не зайві нажаль...
-
З 1 жовтня з Манітоби сказали приймати не будуть, це працівниця при мені сказала мамі трьох дітей, коли у неї було 2 слоти на 3 дітей і сказала заповнювати одразу. Їхати це вже на ваш ризик. Може так відлякують щоб не записувались, не знаю. Стверджувати не буду.
-
Доброго дня! Можливо хтось знає чи вже отримав довідку про несудимість з Туреччини?! Буду вдячна за відповіді!
-
/ban
-
А ви давали номер церкви?
-
З травня
-
То я тепер щодня перевіряю поштову скриньку 🤪😂
-
По новому ви вже не зможете вчитися. Тому на жаль інших варіантів немає. А ви коли подалися на ворк перміт? Скільки вже чекаєте?
-
Да, прозвоны тоже бывают, хотя и не очень часто.
-
Недавно хтось писав, що апрув прийшов через тиждень і в той самий день прийшов вже й паперовий
-
go.mfa.gov.ua
-
А хтось працює у мережі готелів Marriott? Чи підписують вони Employer Declaration and Authorization Form? Відповідь можна в лс. Наперед дякую
-
Значить будемо дзвонити з 1 жовтня
-
Моя сестра з березня чекає. Але в неї ворк перміт отриманий ще в серпні 2022р і дійсний до2025р. Вчора накінець то отримала дочка моїх знайомих - подавалася ще 1 березня. Але вони якось рандомно розглядають - може вам з Божою допомогою і повезе. А у вас навчання вже почалося?