PR CUAET
-
Это ещё не конец, но это может быть весьма серьёзно. Поэтому к PFL надо максимально серьёзно и относиться.
-
Доброго дня! Чи є у когось зразок для лист reference?
-
Подскажите пожалуйста 🙏
-
Чому не можна їхати сину в 16 років в Україну? Постановка на облік з 17 років. До речі якщо немає ІД внутрішнього українського ДП Документ не візьме в роботу виготовлення закордонного паспорту. Без ІД роблять тільки в консульствах.
-
В анкете были вопросы где ближайшие родственники. Плюс в стране исхода меньше факторов которые сдерживают. Я поэтому и спрашиваю насколько это важно добавлять в заявку.
-
Скажіть, будь-ласка, 1й і 3й вівторок місяця, це слоти у Едмонтоні чи в ці ж дні у інших посольствах (Торонто і Оттава я маю на увазі) і чи можна із Саскачевану не у Едмонтон?)
-
Простите.Возможно я слышала другую информацию. Разве у ПР нет термина? Я встречала тех,кому дали ПР на 3 года,и тех,кому дали на 5 лет. О бессрочности речи не было.
-
You need to be an admin to do this.
-
Дякую! Так і робимо, на скільки це можливо…
-
Ваше право спішити чи ні, але кожен думає про свій ПР а не про те чи лежатиме сайт. І перекладаю і пояснюю: «якщо на нижчому балі вибірки буде більше кандидатів ніж вони надсилають запрошень, по надішлють тим хто подався першими»
-
Permanent residence на то і permanent, що постійний
-
Це ПР карточка має термін дії. Сам статус немає. Це як у Вас укр громадянство безстрокове, але ж закороднний паспорт або айді картка має строк дії.
-
Перша виборка буде в середині, чи навіть на прикінці жовтня, то ж не має значення 30 відкриють профіль, чи 15того. Чи вам подобається, коли в перший день сайт лягає трупом?
-
60 або 64 бали, це прям шик, тут у людей не більше 60 балів
-
Так, я згодна. Також цього не зрозуміла. Мабуть у мене в голові лише одне пояснення про родичей - просто більша вірогідність, що ти залишишся у провінції через родичів, ніж ти один і одразу поїдеш після отримання ПР.
-
Підкажіть будь-ласка. Дочка зараз у 12 класі. Тобто атестат буде з канадської школи. Але я не розумію які вимоги мені дивитися для вступу: як для канадців чи як для foreign student?
-
А чем спонсорство сложнее?
-
Просто що ще цікаво, що за наявність родича в провінції дають бліьше балів нід за наявність бакалавра, що взагалі трохи абсурдно. Плюс незрозуміло чого англійську вимірютьи лише до 6CLB. Якщо у людини наприклад 8, то нащо вчити мову, якщо за CLB 8 та 6 дадуть одинаковую кількість балів
-
А эта программа закрывается в октябре?
-
Вы оплатили уже услуги с апостилч?
12 Jan 2024, 17:45
267800/474652
3 days ago