PR CUAET
-
В анкете были вопросы где ближайшие родственники. Плюс в стране исхода меньше факторов которые сдерживают. Я поэтому и спрашиваю насколько это важно добавлять в заявку.
-
Простите.Возможно я слышала другую информацию. Разве у ПР нет термина? Я встречала тех,кому дали ПР на 3 года,и тех,кому дали на 5 лет. О бессрочности речи не было.
-
Дякую! Так і робимо, на скільки це можливо…
-
Ваше право спішити чи ні, але кожен думає про свій ПР а не про те чи лежатиме сайт. І перекладаю і пояснюю: «якщо на нижчому балі вибірки буде більше кандидатів ніж вони надсилають запрошень, по надішлють тим хто подався першими»
-
Підкажіть будь-ласка. Дочка зараз у 12 класі. Тобто атестат буде з канадської школи. Але я не розумію які вимоги мені дивитися для вступу: як для канадців чи як для foreign student?
-
Просто що ще цікаво, що за наявність родича в провінції дають бліьше балів нід за наявність бакалавра, що взагалі трохи абсурдно. Плюс незрозуміло чого англійську вимірютьи лише до 6CLB. Якщо у людини наприклад 8, то нащо вчити мову, якщо за CLB 8 та 6 дадуть одинаковую кількість балів