PR CUAET
-
Ваше право спішити чи ні, але кожен думає про свій ПР а не про те чи лежатиме сайт. І перекладаю і пояснюю: «якщо на нижчому балі вибірки буде більше кандидатів ніж вони надсилають запрошень, по надішлють тим хто подався першими»
-
Permanent residence на то і permanent, що постійний
-
Це ПР карточка має термін дії. Сам статус немає. Це як у Вас укр громадянство безстрокове, але ж закороднний паспорт або айді картка має строк дії.
-
Перша виборка буде в середині, чи навіть на прикінці жовтня, то ж не має значення 30 відкриють профіль, чи 15того. Чи вам подобається, коли в перший день сайт лягає трупом?
-
60 або 64 бали, це прям шик, тут у людей не більше 60 балів
-
Так, я згодна. Також цього не зрозуміла. Мабуть у мене в голові лише одне пояснення про родичей - просто більша вірогідність, що ти залишишся у провінції через родичів, ніж ти один і одразу поїдеш після отримання ПР.
-
Підкажіть будь-ласка. Дочка зараз у 12 класі. Тобто атестат буде з канадської школи. Але я не розумію які вимоги мені дивитися для вступу: як для канадців чи як для foreign student?
-
А чем спонсорство сложнее?
-
Просто що ще цікаво, що за наявність родича в провінції дають бліьше балів нід за наявність бакалавра, що взагалі трохи абсурдно. Плюс незрозуміло чого англійську вимірютьи лише до 6CLB. Якщо у людини наприклад 8, то нащо вчити мову, якщо за CLB 8 та 6 дадуть одинаковую кількість балів
-
А эта программа закрывается в октябре?
-
Вы оплатили уже услуги с апостилч?
-
По ноутсам
-
А як вона знала що потрапила саме на comprehensive check?
-
Навіть якщо цю умову не виконати, то ти не втрачаєш ПР. Просто потім його треба відновити. Тому вважається безстроковим. Тут в чаті навіть дічина писала, що її сестра не виконала умову і в 2022 відновила статус.
-
Мене цікавить не ціна. Мене цікавить які предмети їй брати у школі. І якби ПР був на підході то так. А поки що ним навіть не пахне
-
Скоріш за все так
-
Ціни для іноземців вище ніж для канадців і PR у декілька разів. Може є сенс почекати отримання PR....
-
щоб зберігати статус вам потрібно за останні 5 років знаходитися в Канаді 730 днів. Карточка то окрема історія, якщо термін її діє підходить до кінця, просто потрібно податися на нову.
-
Тобто вимоги про предметам будуть як для тимчасового резидента?
-
Залежить від вашого статусу у Канаді. Як для канадців можуть тільки постійні резиденти та громадяни. Якщо ви тимчасовий резидент (як і дитина), то як для іноземців.
12 Jan 2024, 17:45
267809/472592
5 minutes ago