PR CUAET
-
Мене цікавить не ціна. Мене цікавить які предмети їй брати у школі. І якби ПР був на підході то так. А поки що ним навіть не пахне
-
Скоріш за все так
-
Ціни для іноземців вище ніж для канадців і PR у декілька разів. Може є сенс почекати отримання PR....
-
щоб зберігати статус вам потрібно за останні 5 років знаходитися в Канаді 730 днів. Карточка то окрема історія, якщо термін її діє підходить до кінця, просто потрібно податися на нову.
-
Тобто вимоги про предметам будуть як для тимчасового резидента?
-
Залежить від вашого статусу у Канаді. Як для канадців можуть тільки постійні резиденти та громадяни. Якщо ви тимчасовий резидент (як і дитина), то як для іноземців.
-
То вы спрашивали у Виктории когда она на ворк пермит подалась и она ответила что в мае.
-
Я писала імʼя, адресу проживання і контактні номери телефонів. Про права консультанти нічого не казали
-
на якому етапі, до чи після АІП ?
-
Нарешті я знайшла когось в такій же ситуації! Тобто предмети здавала як для місцевих?
-
камон, ще й вибірки не було....
-
Дочь в Канаду прибыла по CUAET. Закончила 2 класса старшей школы и поступала как местная. PR нету
-
t.me/prcuaet/47654/273052 і ось ще один :(
-
Ну если у человека 8 - то он может пробовать EE
-
Дякую за відповідь!
-
Не уверен, что с 60 баллами можно пройти
-
t.me/prcuaet/47654/243694
-
Як я розумію так. Може зараз знайду скину посилання на її повідомлення
-
Це буде вказано у ноутс що саме йде comprehensive check?
-
Честно, не знаю есть ли разница именно в предметах. Она набирала кредиты, чтобы за эти два неполных года хватило для поступления вообще. И английский чтобы был на высоком уровне. Поступала без дополнительных каких либо тестов английского и прочих
12 Jan 2024, 17:45
267823/474652
3 days ago