PR CUAET
-
У вас оплачено 2 біометричних. 170 баксів це за 2х
-
Ну будемо надіятися що скоро прийде
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/acts-regulations/forward-regulatory-plan/list/regulations-amending-irpr-regulatory-program-teer-4-5.html
-
Беріть це + переклад + letter of explanation чому в референс не надана повна інфо
-
Аналогічно 😂 В мене також 19.09 прийшов Correspondent letter і все…
-
є хтось з резервістів, хто після 19.08.2024 подавався і вже отримав трекінг-номер dhl?
-
ой ну вы снова начинаете панику...
-
Сьогодні були в посольстві ,нічого не потрібно було змінювати ,ні адресу ,все прийняли
-
Щиро, в Едмонтоні теж все класно з консулом якщо бути з ними теж людяним, чув як людям казали окей підіть зробить копії і занесіть, хоч вимоги ясно написані і могли б просто не прийняти, і як я помітив, справді буває входять в становище
-
Не ..мы взяли консультацию у специалиста ..дальше сам а в конце как будет все готово...планирую дать адвокату на проверку ...ну чтобы и корректировки внёс. .ну как то так
-
Предыдущие все мои прогнозы оправдались) Какое ваше мнение по проходному баллу?
-
Ну так вам ещё рано беспокоиться. Мой сын ждёт с 11 июня. Знаю девушку, которая ждёт с декабря прошлого года. Ну и в чате здесь есть те, кто ждёт с марта.
-
Також цікавить.Бо я тиждень я подалась не дали трак номер !Можливо комусь також не давали, тоді через скільки часу приходив трак номер на почту ?
-
Так
-
30.07
-
Вам дают доступ к занятиям без SP?
-
Є хтось хто має слот в Торонто на завтра?
-
Так дали
-
Я не хочу делать необоснованных прогнозов, и уверенна,что не только проходной балл будет играть роль, а и востребованность профессии. Так что судить только лишь по баллу не тот случай. Это не сухой экспресс энтри с четкими правилами
-
Це ви так, щоб втішити))) Бо навчання вже йде місяць... Запитувала за можливість отримати на кордоні, бо вже критично необхідно...
12 Jan 2024, 17:45
267885/449025
5 minutes ago