PR CUAET
-
Ничего нет в Оттаве
-
Ну тогда какой смысл вообще бальной системы было изобретать. Могли бы написать только на стройку
-
Якщо вам потрібні деталі, напишіть мені в приватні повідомлення все розкажу. Якщо щось не в порядку з доками, або з перекладами, аплікацію можуть відхилити. З цим там строго
-
значить Ваш день))
-
Дякую щиро!
-
Ви же розумієте що премєр , що міністр чиновники дуже зайняті. Тобто їх помічники мабуть читають але ж і ситуація коли чиюсь анкету з сотен тисяч імігрантів довго розглядають це не те що їх увагу привертає.
-
Я пам'ятаю по Вашими прогнозам АОС взагалі повинна була закритися, але щось цей прогноз не пройшов
-
У меня все получилось Нужно обновить а потом підтвердить в дії через фото
-
Довго доведеться чекати 😆 Десь аж до наступного вівторка.
-
Обовʼязково потрібно принести оригінали перекладів і покласти в конверті в скриньку в student service building. У вас на myPortal має бути вказано що вони ще від вас потребують
-
Торонто 1.11 в фб є ефір консулів і сказали тепер е-черга кожний другой вівторок місяця(
-
пробовала,не допомогло
-
Нужно обновить приложение в банке и дія підпис
-
Не исключено что внутри стрима будут категории как в ЕЕ и там будут выбирать по специальностям или отраслям (не просто так же мы делаем декларацию)
-
а є шанс шо шє будуть?
-
Слотiв не було сьогоднi у Торонто
-
Я сдавала в прошлом году экзамен, был сложный ридинг. Я прозрела с половины текстов, хоть уровень у меня С1+
-
Суть в адресі навіть не для посольства ... А для тих 900 000 повісток які зараз будуть надсилати і автоматично будуть отримані... Для того і адресу треба міняти ..
-
Я не писал закрыться, а писал о том , что соотношение было 1:10 вот и закрыли вариант голодных игр. Имеем обновленную систему
-
То супер , а я переживав що буде як зміниться консул .. Рідко в хорошу сторону для нас .. А тут таке ....
12 Jan 2024, 17:45
267960/430434
3 minutes ago