PR CUAET
-
Це за одну людину 2300 на рік?
-
Можна. Ціна від віку залежить. Останнюю яку для тещі робив то була десь 1200 в рік, з франшизою в 5000, і покриттям на 100к Якщо з малою франшизою, то ціна була 2300 в рік
-
Можна і так і сяк. Я переклади даю з оригіналом в одному ПДФ
-
Технічно і те і інше правильно, але я пишу сучану країну, і уникаю СССР бо бувають дурні питання потім
-
Остап писал, что не указывает укр паспорт просто
-
Може впливати, бо перевіряти набагато більше/складніше, ну і від кількості документів залежить. Працівник - 1 документ ФОП не рідко 5-7
-
Біометрія переважно перший, тому по цьому я б не орієнтувався
-
Здравствуйте, может кто-то знает, если у людей нет страховки медицинской они приехали по тур визе, можно ли сделать платную страховку и сколько это будет стоить для двоих?
-
Нет,к сожалению ,не может.
-
Доброго вечора! Якщо робити переклад документів в Україні чо потрібно завіряти його нотаріально чи достатньо печатки перекладача ?
-
Дякую
-
Front - выслал цифровую фотку, которую прислали из фотостудии Back - в iphone есть встроенная утилита сканера, которой я воспользовался, сделав скан фотки с обратной стороны со штампом
-
Чи подається хтось по гуманітарній програмі? Напишіть Будь-ласка
-
Вам нужно такой вопрос в другой ветке писать. Например, вот в этой t.me/prcuaet/4 А эта ветка , где вы написали, она узко по получению PR по программе с родственниками.
-
З таким родичем у Канаді як сестра/брат - основним заявником по цієї програмі може виступити тільки ваш чоловік. Але базовий крітерій для основного заявника по цієї програмі - бути громадянином України і ПВЖ тут не підходить.
-
Гаразд
-
Добрий вечір, якщо знайдете відповідь - напишить будь ласка, я також вивчаю це питання.
-
Ні не можете
-
Не треба вставляти . Це не обовʼязково
-
Доброго ранку , шукаю ліцензійного перекладача в Калгарі . Якщо Ви знаєте такого, напишіть будь-ласка . Дякую
12 Jan 2024, 17:45
26797/458648
about a minute ago