PR CUAET
-
Дякую за відповідь
-
Study permit на кордоні (без попередньої подачі онлайн і погодження) можуть дати дуже в обмежених випадках www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/apply.html
-
Тут в чаті ще ніхто не описував досвіду отримання стаді перміту доя університету без погодження аплікації. Вище в переписці подивіться - там імміграційні консультанти описують що це таке. Останнє посилання - там прописано хто має право подаватися в port of entry. На жаль, українці під ту категорію не підпадають. Але, якщо вас не допустили до навчання - то можете спробувати - виходу іншого у вас немає.
-
В 17:50 зайшла в систему иа чекала до 18:00. Це було ще в серпні
-
Підкажіть, будь ласка, коли дають слоти? Буду вдячна
-
У нас на 14:15 слот а теж отримала це повідомлення і тепер не розумію, їхати на 9 ранку і чекати чи як
-
Так, в мене був money order на суму 52 $, якщо не помиляюсь (тому, що ми його робили щев березні ). Але, якщо ви дуже нервуєте, ви можете принести мани ордер після того, як приймуть документи .
-
Ребят, документы от работодателя пока не нужно брать? Я имею ввиду этап заполнения анкеты, которая будет доступна 30го сентября.