PR CUAET
-
Доброго дня. Пробачте, Закородонний паспорт, скан - потрiбно усі сторінки (і пусті теж?), чи тільки ті, де є відмітки та візи?
-
Доброго вечора. Зорієнтуйте, будь ласка в питанні піар і селф-іплоєр (приватне підприємництво) Чи є програми, які дозволяють самозайнятим людям успішно отримати піар? Які умови повині бути виконаними? Чи все ж таки офіційна робота в наймі — це єдиний простіший шлях? Буду вдячна за підсказки, посилання, де можна самостійно розібратись у цьому або контакт компетентної людини, яка «просвітить» в цих питаннях.
-
3 Densmore Crescent maps.google.com/?q=3+Densmore+Crescent%2C+Red+Deer%2C+AB+T4R+2L7&ftid=0x537456690e546b91:0xfd7bbf4dc58aebae&entry=gps
-
Хорошо, спасибо за решение
-
Це в Україні, але прикол в тому що я не можу написати це у заповненні форми, воно не дає мені написати минулу дату
-
Паспорти громадян України, строк дії яких закінчився у період воєнного стану, зберігають свою дійсність. Відповідну постанову нещодавно прийняв Уряд. Таким чином, паспорти громадян України у формі картки, терміни дії яких закінчилися під час війни, та паспорти зразка 1994 року, до яких не вклеєно фотокартки при досягненні 25- чи 45-річного віку (якщо термін вклеювання фотокартки настав у період дії воєнного стану), є документами, що й надалі посвідчують особу та підтверджують громадянство України. Власники таких документів зобов’язані їх обміняти протягом 30 днів з моменту припинення або скасування в Україні воєнного стану.
-
-
Що якщо моя внутрішня ID картка expired. Прикрипляти її як додатковий документ чи не треба
-
Заходьте в кабінет IRCC з якого подавали заявку на CUAET. Далі в листування. Знаходите файл Client Application Summary- там вся інформація
-
Дякую! В мене ніяких подробиць не відкривається просто, і не знаходжу, як в саму заявку потрапити 🤷🏻♀
-
Все вірно. Але якщо книжка то потрібен переклад.