PR CUAET
-
Acco Financial Services Inc.
-
Стаття звісно не дуже радісно написано…але Канада сама зробила цю систему якусь дивну це правда…люди які працюють платять податки горбатяться раді цього пірау особо їх не помічають якщо в тебе не високі бали в ЕЕ… Бо у студентів там наче ж якісь шляхи після на то саме біженство чи ще якісь я так зрозуміла з цієї статіі і вони не опікувалися що стільки буде тим заяв і тепер прибирають потрохи людей які працюють на роботі якій не хочуть заради ноку для піар… Цими новими квотами
-
Дочекайтеся перміту а вже потім віза
-
www.barbicanimmigration.ca
-
Как у кого по паспортам в Оттаве, прибыли уже?
-
Загубили ***
-
Спеціально не отримую пр щоб спілкуватись в цьому чаті 🤣
-
Я про то же. Люди, которым они сюда разрешили приехать, ни в чем не виноваты. Не разрешили бы - не приезжали. А вот правительство придумало систему, которая уверенно схлопывается в проблемы. Для них - в политические. Для нас в жизненные.
-
В кого была ситуація, коли гюзвгцбили паспорт і як все порішали з новим паспортом і візою? 😭😭😭😭
-
Думаю, сфера в якій ви працюєте і буде ключовим фактором відбору.
-
1го жовтня будуть
-
Довідку заказала в липні, ось отримала сьогодні 24 вересня. Чекала около 2 міс
-
Все зависит какие вопросы будут в предварительном отборе. Возможно там не будет вопроса в какой сфере вы работаете, а только в каком городе или месте Альберты и как долго
-
Есть решение - выдавать ПР тем, кто уже здесь. Кто работает. Кто может и готов встроиться. И это можно оцифровать в баллы
-
Що таке відрахування СРР, EI, IT у вашому Paystub?🤔 ⠀ Ви, напевно, помічали, що у вашому Paystub є відрахування під назвою СРР. Це означає Канадський пенсійний план (Canada Pension Plan) — обов'язковий план соціального страхування, до якого зобов'язані сплачувати внески всі резиденти Канади, які мають доходи. ⠀Ставка внесків на 2024 рік становить 5,95% від вашого доходу, з максимальною сумою внеску в $3,500. Цю суму сплачує як ви, так і ваш роботодавець. ⠀ EI (Impoyment Insurance) -це сума утримується з з/пл на покриття внесків до програми страхування зайнятості IT ( Income Tax) - це сума податку на доходи утримується на покриття федерального та провінційного податку на доходи. Ставка податку -прогресивна.
-
Хтось сьогодні зловив слот? Я ловлю 5-ий місяць. Просто уже руки опускаються 🤷♀️
-
Кто-то знает как будет проходить отбор через EOI когда подаются 2 и больше людей через основного аппликата или теперь каждый должен делать отдельно ?
-
Вітаю, можна сказати
-
Звичайно що дуже не розумно Але добре що вам не відхилили Ви зможете подати пізніше якщо що
-
Вітаю! Це чудова новина! Принаймні ви будете мати ПР, а дитину пізніше проспонсоруєте, чи з мамою подасться. А вам все ж краще, ніж увесь процес спочатку починати.
12 Jan 2024, 17:45
268256/438208
6 minutes ago