PR CUAET
-
Хтось сьогодні зловив слот? Я ловлю 5-ий місяць. Просто уже руки опускаються 🤷♀️
-
Кто-то знает как будет проходить отбор через EOI когда подаются 2 и больше людей через основного аппликата или теперь каждый должен делать отдельно ?
-
Вітаю, можна сказати
-
Звичайно що дуже не розумно Але добре що вам не відхилили Ви зможете подати пізніше якщо що
-
Вітаю! Це чудова новина! Принаймні ви будете мати ПР, а дитину пізніше проспонсоруєте, чи з мамою подасться. А вам все ж краще, ніж увесь процес спочатку починати.
-
Я не могу понять как они в пределах одного стрима будут отбирать по сферам. Получается баллы тогда не важны. Тогда не ясно почему они не дали бальную оценку за работу в определенных сферах.
-
Зрозуміла! Дуже дякую!
-
Слоти 1 жовтня.
-
Буде декілька вибірок, наприклад 15 жовтня вони скажуть - Ахтунг ахтунг вибірка доя АОС прохідний 58... потім 1 листопада - Вибірка на рурал...або в один день декілька
-
Щиро дякую
-
Ну дивись, сеоріш за все заповнюючи анкету ти будеш відмічати чи ти з рурал чи ти з айті чи є в тебе хоспіталіті лміа...і ось це все буде, грубо кажучи якщо уявити ексель таблицю, ділитися на колонки - рурал, аос, тех... і ось там за уявним середнім балом по палаті будуть кидати туди сюди ті прохідні бали... я так гадаю
-
В одній сфері може працювати більше людей, ніж можливих номінацій. Тут вже включаться бали
-
В мене теж, це лише приклад, перша цифра що впала на думку
-
Це точно , їх навіть ніяк не підняти вже Типу родичи не зʼявляться і навчання за місяць не закінчу тут 👍
-
Ніхто не знає, який . В нас в багатьох немає стільки і немає, де взяти
-
Весь розділ Economic Factors присвячений цьому! Тут і Rural Strim і tourism, hospitality, police і regulated occupations
-
Не кажіть що 58 В мене немає стільки 😭😭
-
Якщо прохідний по АОС буде наприклад 55 балів (які в тебе є) це не є гарантом отримання запрошення...будуть дивитися на потрібні професії...але навіть якщо ти працюєш у найпотрібнішій а балів в тебе всього 45 то запрошення точно не буде
-
Ні, вони ясно написали что прив'язка до професій буде, прямим текстом Те що наразі потрібно Альберті
-
Основний аплікант один, але якщо і Ви і дружина елігбл під хочаб одну програму, то можете обидва вакинути анкети до пулу, а там яка перша вистрілить
12 Jan 2024, 17:45
268271/438645
less than a minute ago