PR CUAET
-
Основний аплікант один, але якщо і Ви і дружина елігбл під хочаб одну програму, то можете обидва вакинути анкети до пулу, а там яка перша вистрілить
-
Вот и я склоняюсь к такому варианту. А уже внутри каждой программы все четко по баллам без привязок к профессии
-
нічого не зрозуміло, про депутатів, візи і т.п🤣 але дуже цікаво
-
То Ви мабуть недавно в чаті 😁
-
Ну допустим выборка по AOS запланирована на 1 декабря (для примера). Подало 10000 скажем Номинаций 300 Допустим 350 кандидатов имеют 70+ баллы Из них 250 80 баллов с разных профессий Остальные ниже Кто пройдет в этом примере?. Хочу понять эту систему
-
Я так це бачу
-
А вже у фіналі будуть дивитися Ага ось Коля карпентер з 58 балами а ось Свєта медсестра з 59 балами...так як обидві професії у деманд листі але у Свєти на 1 бал виже тож і запрошення отримає Свєта
-
Наприклад під рурал середній бал буде 60, під АОС 58, під техпесвей 67...всі хто з такими балами і вище виходять у другий тур...далі візьмемо АОС...другий тур - у Васі 65 балів але він працює прибиральником, а у Колі 58 балів але він працює у дуже потрібній Альберті професії карпентер...до фіналу потрапить Коля
-
Та тут просто я ждал визу жене14 мес..из них 10 в Канаде....нарислхф
-
По суті так, але вони можуть заповнити деманд у перший двох вибірках і змінити ті професії... на приклад О май гад ми набрали карпентерів але ж хто буде продавати стройматеріали???? Океей некст манс ин демант касири та продавці
-
При такой ситуации те кто работает в middle demand вообще нет шансов даже если и высокий балл. Фактически отсеятся те кто с баллами ниже скажем 58( пример), а затем и те, кто не в high demand, а в конце ещё и между ними будут выбирать
-
Так, нажаль це розтянеться, але ж ніхто нікому нічого не винен і Альберта думає в першу чергу про себе
-
Ну по сути если так будет то это может на годы растянуться и это лотерея кого они отберут. Если квота скажем 300 и больше 300 из high demand то остальные пролетят, а следующая выборка не ясно кого они захотят.
-
Доброго дня, можливо хтось стикався з подобним питанням. Якщо я багато років мала постійну роботу, але сезонну. 5 місяців одна компанія, 5 місяців інша. Між сезонами був місяць перерви, цей місяць правильно вказати Unemployed або Vacation?
-
Чи є тут хтось у кого також нижче 50 балів? Цікаво було б почути що плануєте робити далі тепер
-
Плюс давайте не забувати про те що федеральні квоти ніхто не відміняв, тому вище голови вони не стрибнуть
-
Сын учился в колледже. Я не уверена, что на границе могут дать стади пермит, который ещё не одобрен. Может для школы ещё и можно получить на границе.
-
Ну в принципе все верно, они имеют право отбирать кого считают нужным, а при такой безработице могут ещё и сократить квоты на 25 год федералы
-
Подача 30.12.2023, сьогодні отримали AOR та лист про біометрію☑️
-
Зато українцям продовжують ворк перміти ще на 3 роки) По суті по програмі CUAET відкрито багато шляхів і до здобуття освіти і для купівлі житла, чого іншим іммігрантам так не доступні
12 Jan 2024, 17:45
268290/429791
about a minute ago