PR CUAET
-
Перевіряйте чи підходить то до цмвграції. Бо наприклад вес для навчання і для іміграції то різні речі :)
-
Але якщо це можна зробити на сайті MCC, то це вже легше. Вони теж самі перевіряють документи. Яка різниця кому платити 300 доларів
-
Я думаю що тр два незалежні процеси. Для іміграції тільки ступінь підтверджують. А для навчання там геть інше
-
Спочатку для імміграції, а потім може і навчання
-
Вам для чого підтвердження? Для іміграції чи для продовження навчання?
-
Так, але я тепер всюди буду шукати дрібниці. Я взагалі на сайті вичитала, що для лікарів підтвердження диплому тільки через MCC. Тепер думаю, може мені WES і ENIC взагалі не потрібні
-
Ну так ви ж з офіційного туди перейшли
-
Скажіть, а це нічого, що це сайт Альберти? Оцінку диплому зарахують?
-
Дякую
-
Подивіться чи обовʼязки співпадають noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=QVqp6wU0P7MP4cHZhozEj5%2FjcxiYUtjY1teGu6vCXzg%3D
-
Дякую, це точно?
-
Так. Бо треба ж вказувати ту саму інформацію, а там треба було трохи підганяти дати роботи. І тепер не розумію, як це подивитися.
-
Це я так розумію заява на Куает
-
Скажіть, будь ласка, як ви роздрукували свою заявку? Не бачу такої опції в особистому кабінеті 🤷🏻♀
-
В Рейджайне 30 Ноября будет информационная сесия по SINP с переводчиком. Регистрация по qr. Организатор Open door.
-
Водій класа 1.доставляю пісок для видобутку газу та нафти на heavy truck .
-
Снова вы про 35$)....А в свидетельстве образца СССР были графы "Республика". По конституции СССР они были независимы и выходили в состав совершенно добровольно. Так что однозначно писать Украина