PR CUAET
-
Можно ли загрузить дипломы супругов в одной заявке?
-
Дякую
-
Подивіться чи обовʼязки співпадають noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=QVqp6wU0P7MP4cHZhozEj5%2FjcxiYUtjY1teGu6vCXzg%3D
-
Дякую, це точно?
-
Так. Бо треба ж вказувати ту саму інформацію, а там треба було трохи підганяти дати роботи. І тепер не розумію, як це подивитися.
-
Це я так розумію заява на Куает
-
Скажіть, будь ласка, як ви роздрукували свою заявку? Не бачу такої опції в особистому кабінеті 🤷🏻♀
-
73300
-
В Рейджайне 30 Ноября будет информационная сесия по SINP с переводчиком. Регистрация по qr. Организатор Open door.
-
Водій класа 1.доставляю пісок для видобутку газу та нафти на heavy truck .
-
Снова вы про 35$)....А в свидетельстве образца СССР были графы "Республика". По конституции СССР они были независимы и выходили в состав совершенно добровольно. Так что однозначно писать Украина
-
Доброго вечора!. Чи є можливість по Онтаріо подати заявку на провінційну програму без зацікавленності від Онтаріо? Моя дочка підходить під всі умови програми, але зареєструватись не може без цього. Дякую.
-
Моя мама мені брала. 900гривень коштувала. Потім зробила переклад за 30дол у канадського перекладача
-
дяка
-
Обираєте Іспанію, у моєму випадку я обрала Болгарію
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/bulgaria.html
-
Добрий вечір, хто-небудь брав довідку з Болгарії ? Відгукніться будь ласка
-
www.youtube.com/watch?v=8Jytuf1AhWk
-
Знайшов в відео інструкції - 9999/01/01 . В такому форматі офіцер зрозуміє що expiry немає
-
Має писати фултайм
12 Jan 2024, 17:45
26851/458156
4 minutes ago