PR CUAET
-
Так. Бо треба ж вказувати ту саму інформацію, а там треба було трохи підганяти дати роботи. І тепер не розумію, як це подивитися.
-
Це я так розумію заява на Куает
-
Скажіть, будь ласка, як ви роздрукували свою заявку? Не бачу такої опції в особистому кабінеті 🤷🏻♀
-
В Рейджайне 30 Ноября будет информационная сесия по SINP с переводчиком. Регистрация по qr. Организатор Open door.
-
Водій класа 1.доставляю пісок для видобутку газу та нафти на heavy truck .
-
Снова вы про 35$)....А в свидетельстве образца СССР были графы "Республика". По конституции СССР они были независимы и выходили в состав совершенно добровольно. Так что однозначно писать Украина
-
Моя мама мені брала. 900гривень коштувала. Потім зробила переклад за 30дол у канадського перекладача
-
Має писати фултайм
-
Пошукайте тут по гілці, виставляли скрін, що до 3000 року,тільки місяць і число не пам'ятаю
-
Якщо в договорі написано part-time, а за місяць виходить 140-150 годин, така робота підходить на PR?
-
Добрый день! Підкажіть , будь ласка, хтось відправляв документи ( довідку з Дії та додатки) до Едмонтону простим листом? Є результат? Не хотілось би переплачувати за послуги, пошта працює і так непогано. Дякую!