PR CUAET
-
Вказували в декларації дохід батька
-
Ні, це по закону положено , яко він відробив певну кількість годин і його звільнили
-
То вони коли подались на дитячі вказали дохід батька український , а в декларації ні. Бо спочатку ви написали що декларацію подано і все там вказали. то теперь розходження треба вказати через adjustment.
-
Тут наче писали, що моно картку можна відкрити онлайн, навіть якщо давно не проживали в Україні
-
Доброго дня. Підскажіть стосовно заповнення IMM5562 - travel history. Якщо я мала навчання у Польші 2014-2016рр і звичайно їздила в Україну час від часу. Як я маю це показати? 09/2014-12/2014 - Warsaw, Poland - study 12/2014-01/2015 - Ukraine, visiting family і так далі Чи просто вказати 09/2014-07/2016 - Warsaw, Poland - study і окремо поїздки в Україну? Чи поїздки в Україну взагалі не потрібно в такому випадку вказувати?
-
Дякую
-
Вітаю. . У мене таке запитання. У липні 2024 року відправила заявку на зняття обмежень з ворк перміт, але не сплатила. Я уважно не ознайомилася з правилами, думала що все ще безкоштовно по CUAET. Як бути у такій ситуації? Чи можна як-небудь сплатити або заново можливо подати заявку? Заздалегідь дякую за будь-яку допомогу.
-
Вітаю. . У мене таке запитання. У липні 2024 року відправила заявку на зняття обмежень з ворк перміт, але не сплатила. Я уважно не ознайомилася з правилами, думала що все ще безкоштовно по CUAET. Як бути у такій ситуації? Чи можна як-небудь сплатити або заново можливо подати заявку? Заздалегідь дякую за будь-яку допомогу.
-
Про який саме податок цікавить? Якщо про цей: www.ontario.ca/document/non-resident-speculation-tax То я зʼясовував, що якщо ти зараз знаходишся між номінацією провінції та PR то - можна не платити. Але, як кажуть, спробуй підстелити всі соломинки. t.me/prcuaet/102662/153222 Але тут не про CUAET, тому думаю ви про інший податок.
-
По мені запросили підтвердження з поточної роботи, та інфо по військовій службі (хоча я не служила та моя освіта не пов'язана з цим). По чоловіку дозапит Military Service та пояснення чим він займався у період, коли був безробітний, де жив та як себе забезпечував.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, як зараз апдейтити аплікацію (досилати виправлену форму), по свому бажанню, без дозапиту. Треба на цей емейл відсилати? Хтось так вже робив і чи приходило якесь підтвердження, що інфо отримано. Чи все ж краще через веб форму? Заздалегідь вдячна!