PR CUAET
-
Вітаю. . У мене таке запитання. У липні 2024 року відправила заявку на зняття обмежень з ворк перміт, але не сплатила. Я уважно не ознайомилася з правилами, думала що все ще безкоштовно по CUAET. Як бути у такій ситуації? Чи можна як-небудь сплатити або заново можливо подати заявку? Заздалегідь дякую за будь-яку допомогу.
-
Вітаю. . У мене таке запитання. У липні 2024 року відправила заявку на зняття обмежень з ворк перміт, але не сплатила. Я уважно не ознайомилася з правилами, думала що все ще безкоштовно по CUAET. Як бути у такій ситуації? Чи можна як-небудь сплатити або заново можливо подати заявку? Заздалегідь дякую за будь-яку допомогу.
-
Про який саме податок цікавить? Якщо про цей: www.ontario.ca/document/non-resident-speculation-tax То я зʼясовував, що якщо ти зараз знаходишся між номінацією провінції та PR то - можна не платити. Але, як кажуть, спробуй підстелити всі соломинки. t.me/prcuaet/102662/153222 Але тут не про CUAET, тому думаю ви про інший податок.
-
По мені запросили підтвердження з поточної роботи, та інфо по військовій службі (хоча я не служила та моя освіта не пов'язана з цим). По чоловіку дозапит Military Service та пояснення чим він займався у період, коли був безробітний, де жив та як себе забезпечував.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, як зараз апдейтити аплікацію (досилати виправлену форму), по свому бажанню, без дозапиту. Треба на цей емейл відсилати? Хтось так вже робив і чи приходило якесь підтвердження, що інфо отримано. Чи все ж краще через веб форму? Заздалегідь вдячна!
-
Заповнюємо для свекрові заявку. У неї офіційний чоловік помер давно, а зараз вона проживає просто з іншим в Україні вже теж давненько. Який її статус? Цей мужчина не збирається отримувати пр та і летіти нікуди. Доречі подивились в заяві на візу, а там вказали що вона вдова. Як правильно тепер вказувати що вона в common law відносинах чи що вдова ? Якщо в common law відносинах то що потрібно вказувати про цього мужчину і які документи додавати? Чи потрін тоді свідоцтво про смерть офіц чоловіка додавати? Дякую
-
B поиске людeй, кoмy будeт интepeснa пасcивная пpибыль,хopoший eжeнeдeльный дoп.дoxoд, всe дeтaли в личныe сooбщeния
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка скільки складає збір при реєстрації на OINP 1500$ чи 2000$? Дякую
-
Я у червні подався. Вчора паспорт прибув до Консульства