PR CUAET
-
Може комусь стане у нагоді телефон Гарячої Лінії МЗС, на якому беруть слухавку
-
Хіба хтось забороняє українцям податись на біженство?
-
Ну як це? Оця особа, у псевдо пікселі, увімкнула бика, почала оповідати, що "... Консул Вас - не буде приймати без ВОД, пішли вийдем на двір, я тобі все розкажу..." тощо, але була - встановлена. Називається цей ухилянт Мороз Сергій Олегович. Його посада - черговий комендант. Після цього йому було запропоновано перейти до виконання своїх безпосередніх обов'язків: перевірки та заміни перегорілих лампочок та наявності мила та паперу у вбиральні. На що він образився і звалив до своєї каптьорки і більше носу не казав звідти. Відео з поведінкою цього героя - завгоспа було надіслано до МЗС. До речі, сьогодні набирав МЗС, цікавився результатами розгляду мого звернення. Сказали, що поки відповіді немає, очікуйте на письмову відповідь. Але, маю зазначити, що цей блазень, коли я тільки підійшов до дверей Консульства, досить успішно відправив двох чоловіків, оскільки в них не було з собою ВОД чи військового квитка
-
вже написала, на всі адреси консульств, які знайшла.
-
Це коли було?
-
Доброго дня! Хто в Торонто подавався відгукніться будь ласка що там чути по дипломатичній пошті чи все глухо паспот виготовлений 1 серпнем. Коли та пошта має бути🤔
-
Ну я подався.
-
Це за мірками Канади common law. Потрібне свідоцтво про шлюб, про смерть колишнього чоловіка. Від нового партнера потрібно буде довідка про несудимість, паспорт, заповнити форми, здати біометрію, медицину. Так як він вважається dependent. Хоч ви і виберете non-accompanying.
-
Скажіть, будь ласка, якщо продовжити паспорт. То по продовженому IRSS робить новий ворк перміт?