PR CUAET
-
Shhh... quiet now. Muted Alla. Reason: 1 month непогоджена реклама
-
/mute @Alla_Sorokaa 1 month непогоджена реклама
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка в цій формі потрібно заповнювати історію подорожей дітей навіть якщо вони не подаються разом? І наприклад син і є тим канадським родичем, то в його історію подорожей писати? Дякую
-
дайте 😂 это продают за немалые деньги) в крайнем случае на гитхабе есть старые версии, которые при наличии знаний можно доработать
-
Доброго дня, напишіть в особисті, допоможемо дістати
-
его можно не указывать, если потом через 2- 3 года он не проснется однажды и скажет, а теперь я хочу иммигрировать и спонсируй меня, как своего мужа или гражданствого партнера. если это отношения временные, без перспективы иммиграции, то он просто бойфренд, даже если иногда приходит переночевать домой, и в заявке он не указывается
-
Напишіть нам, допоможемо
-
Бо Ви маєте виконувати умови номінації, а тобто працювати в тому ж НОКу (хоча все може залежити від програми/провінції, Ви просто не вказали яка саме).
-
Дайте якісь сервіс де можно зловити
-
Ви вже подались, чекайте розгляду свого кейсу
-
Так, за кордоном подовженний дійсний. Але, на території Україні - протермвновані не приймаються як ідентифікаційний документ, навіть, він навіть подовжений. (Так сказали в службі підтримки)
-
я дозвонилась в 7:30 утра) но ничего раньше января - февраля 2026 не было по Калгари/Ванкувер
-
Воно в усіх так. Просто ставите N/A у пустих полях.
-
А де це status in Canada ? Це якийсь документ чи ? Де взяти
-
Доброго дня. У кого була ситуація, дитина виїхала з України в 16 років. В воєнкоматі навіть і не був. Зараз при реєстрації в резерві - нема даних. Посольство паспорт не подовжує без резерва. Що робити?
-
а як Ви порахували work experience? Якщо є рік в Канаді то там 21 бал
-
Добрий день, шукаю спеціаліста з сімейного права?
-
Дякую. А чому тоді тут автоматично додається ця секція?
-
Зліва є різні опції. Документи написані в самій формі. Уважно читайте пояснення до заявки. Там вказано, як Ви можете підтвердити необхідну інформацію. З того, що пам'ятаю, то паспорти, свідоцтва про народження, перміти. Як почнете заповнювати, читайте все уважно - там все є. Ще я додавала форму Status in Canada, обов'язкова для тимчасових резидентів. Але про це теж пишуть у самій формі.
-
Будете готуватись?
12 Jan 2024, 17:45
268754/433116
41 minutes ago