PR CUAET
-
Ми зробили довідку про несудимість з Польщі (самі, наперед). Батько був там 5 місяців і 20 днів без виїзду. Отож, ж шанс що її таки запросять. Варто вже одразу самим її прикріпити чи чекати запиту?
-
Підкажіть будь ласка, на який номер телефонувати в CRA , щоб оновити інформацію про WP? Дякую
-
Відпишіть і мені, будь ласка
-
Ну це ж не тільки під українців створено. Люди прилітали в Канаду і будуть надалі прилітати
-
Всяке буває. Але наприклад для туризму достатньо 6 місяців, а тобто не 11 балів буде, а меньше
-
Думаю , що ті хто за межами мали таку саму роботу, то вже давно подалися🙂
-
ДЯКУЮ, дуже доречно
-
Для АОС можна 24 місяці за межами Альбети. У кого так, той не отримає додаткові 10 балів.
-
В каком регионе Китая Вы были?
-
Потрібно завірити у нотаріуса і відправити на апостіль. Апостиль завіряє нотаріуса підпис, а нотаріус перекладача
-
Так, забула
-
Якщо ви не прописані в Україні, то , здається, на облік в консульстві стають. Напишіть в консульство,тільки правильно сформулюйте питання. У віці 10 років в 2007 року виїхав з України і там не проживав і не зареєстрований. Тому не можу зареєструватися в резерв +. Читав, що у вас в посольстві можна ставити на консульський облік… і тоді оформити паспорт
-
Але там бали за работодавця
-
Доброго! Ви отримали новий work permit ? У вас продовження WP ?
-
Дякую !
-
Фото всіх. Все в тому екаунті.
-
Це насправді - маразм!
-
Если уже есть, добавляйте конечно.
-
Так. Отримала новий ворк перміт. Технічно ми не подовжуємо а отримуємо новий, я так це розумію.
-
Оттава
12 Jan 2024, 17:45
Post 268833 of 387374
2 minutes ago