PR CUAET
-
Добрий день , чи є організація яка допомагає з довідкою про несудимість з Німеччини?
-
Всі документи завантажуються лише на запит або по вашій заявці. Так просто ви його не завантажите і в цьому не має потреби.
-
Оттава🥳🥳🥳
-
Здравствуйте, не знаю в какую группу более правильнее написать. У меня есть вопрос. Если при заполнении заявки на визу CUAET допустил ошибку и вписал неправильные данные отца, это сильно навредит при подаче на PR? Заранее спасибо за ответ.
-
Я працювала стюардесою 7 років. Не знала теж що робити, бо записати це все нереально. Вказала тільки подорожі, але в Explanation Letter написала їм, шо літала стільки то років, такий то наліт, шо тіпа віз і поміток в паспорті немає. Тіпа якщо у вас будуть якісь питання, все надам і бла бла ( і я те саме їм писала коли подавалась на візу з середини Канади), зараз пошукаю той лист. Але! Я нічого не раджу, бо не знаю як правильно) Просто ділюсь досвідом, АОР отримала. Є знайомий який теж літав, рейси також не вказував, вже з ПР наскільки знаю.
-
Всё согласно application guide. Требования те же. Иногда их можно слегка "подвинуть" по требованиям, но далеко не всегда
-
Торонто ще нікому не приходив паспорт?
-
http://www.ontario.ca/page/2024-ontario-immigrant-nominee-program-updates
-
Відповіла ☺️
-
Спасибо за информацию!
-
Обычно для CL - да, надо больше документов. С другой стороны, если брак совсем свежий - скорее всего тоже попросят подтверждение отношений
-
Добрый день!💛🩵 Не знаю в какой из чатов правильно писать🫠 их очень много :) Может ли кто-то подсказать (или сталкивался), если подаваться на PR, как common-law partners, намного больше документов нужно будет, чтобы подтвердить отношения? Или проще расписаться здесь в Канаде, и потом подаваться как муж и жена ? Спасибо за ответ 🙏🏼
-
Перейдіть в гілку Misrepresentation. Там ж інфо на ваше питання в закріплених повідомленнях і як виправити. Гілка ЕЕ до цього не має відношення Дякуємо