PR CUAET
-
Спасибо)
-
У вас коли був виготовлений?)
-
Ох... Я вже 8 днів чекаю eCoPR і вже починаю панікувати
-
Також чекаю😔
-
Так і зробила, тільки оце certified copy мене мучить і ircc не беруть трубку
-
Таких немає таблиць не надсилають Просто бали по всім критеріям 4 і загальний
-
Може хтось може допомогти. У мене закінчується віза і WP 30 жовтня 2024 і знаходжусь я зараз не у Канаді. Планую прилетіти 7 жовтня до Канади. Чи можуть бути питання в аеропорту в чи можуть не впустити, якщо у кінці місяця все закінчиться? Дякую
-
Вітаю, або сертифікований переклад або переклад звірений нотаріусом
-
Коли брали консультаціії і потім готували кейс, перше питання було чи не отримували будь-яких допомог від держави. Бо це є великий мінус і може завадити отриманню ПР.
-
Шановні, у вас що немає роботи і життя в Канаді? Ви самі створили проблеми, потім вирішили їх і написали коментарі. Навіщо?
-
Доброго дня, ми допомагаємо, напишіть в особисті
-
Типу по цій таблиці мені би могли і 6 за рідінг поставити ?? Типу 5 правилькин відповідь 12-20 6 це 19-25 я так розумію ?
-
Тоже референс леттер но от прошлого работодателя, плюс выписки по счетам о поступлении денег (не знаю какой у вас банк,у меня приват и моно показывали юр лицо отправителя в транзакции)
-
І немає сенсу подавати щоб передивились ? Чи може фактор людини і змінн
-
Підкажіть, як можна підтвердити досвід з України?
-
Чи є якийсь окремий чат для тих хто мешкає в BC?
-
Підскажіть будь-ласка чи обовʼязково потрібно вказувати в референс летер education, experience, knowledge and skills які потрібно для того щоб працювати на тій позиції на якій працюєш.
-
Тут як і IELTS дивляться кількість помилок по секціям. Наприклад ви иаєте 19 правільних відповідей в рідінг, але більшість помилок в перших секціях (легких) і пару у важких секціях то буде 6ка, якщо рівномірно робили помилки чи більшість в 3 та 4 секціях, то буде 5
-
А как вы знаете сколько верных ответов вы дали
-
Таке враження, що eCopr ніхто не отримував останнім часом
12 Jan 2024, 17:45
269015/430434
less than a minute ago