PR CUAET
-
Тут люди пишуть, що вони отримують підтвердження, на якісь тимчасові номера, тому я спитала. Дякую за відповідь
-
Зараз тільки почали розглядати січень, то ж просто чекайте
-
Підкажіть будь ласка, ми подавались PR та WP в березні, підтвердження, що вони отримали наші документи прийшло по WP, а по PR ні.
-
Тому що ви 1.або подаєтесь на новий (себто в вас ніц немає, або ви міняєте статус, або роботодавця тощо) 2. Подовжуєте статусний документ (перміт) який в вас є наразі = умови залишаються ті самі, ви лише просите імміграцію його зробити «довшим»
-
Добрий день!Коли ви подавались і скільки чоловік в аплікації?Я подавалась в травні нас четверо осіб і досі нічого!
-
Скажіть, будь ласка. Сьогодні побачила новину у 1 блогера, що ціна за тест буде вже не 300 а 500 найближчим часом. Чи в курсі хтось даної інформації чи це аби попіаритися.
-
В том то і справа що не знаю і не уявляю навіть скільки 🤷♀️
-
немає січня, грудень
-
Перший раз від вас чую
-
Так, в квітневій групі тільки дві людини отримало e-corp, думаю що просто пощастило. Всі інші тижнями чекають після Portal 2
-
Не знаю що для них не довго🤷♀️ для мене 2 тижні -довго
-
А мені казали що нічого страшного ,основне щоб це не була соціальна допомога .
-
Тимчасовий номер дає колцентр. Є сенс дзвонити якщо ви не отримали листа submitted від ірсс після подачі. Дехто дзвонить провсяк випадок
-
Звісно, я тому й сказав їм, що в мене поїздка запланована, і я розумію, що треба чекати, але ж не можу чекати місяцями. Вона каже так, вірно, це повинно займати до 2 тижнів. Тут ще ж купа людей, які хочуть встигнути подати когось по програмі до 22 жовтня. Я розумію, що то лише 25 вересня, але з наближенням 22 числа паніка буде рости
-
Туди не можливо додзвонитися, я писала на мейл кілька разів , відповіді немає
-
Правильні відповіді reading перевіряє компьютер. Тут немає ніякого фактору. Тільки speaking & writing перевіряють спеціально навчені люди. Там можна оспарювати якщо впевнені що бал повинен був бути вище
-
Від Ваших зауважень сенс не змінюється, що людині треба чекати..
-
О Боже..
-
а може не на днях
-
vm.tiktok.com/ZMhjuS1Bk/ та в тік-точці по рекомендаціям попалося ось це відео.
12 Jan 2024, 17:45
269042/435869
9 minutes ago