PR CUAET
-
Вам потрібно знайти нотаріуса, який в Україні буде вести цю справу, попросити , щоб він вам відправив довіреність укр мовою на електронну пошту. В Канаді шукаєте україномовного нотаріуса, який вам її роздрукує і завірить. Потім її відправляєте на апостіль . Передаєте в Україну.
-
Я просто не можу зрозуміти в чому може бути затримка. Все вже провірено-пепепровірено. По суті, після підписання декларації що я надаю правдиві дані, повинен прийти ecorp. Але ж ні.
-
Подзвонить і спитайте чи є ваша заявка в системі та чи бачать документи. Візьміть тимчасовий номер. І будете чекати трошки спокійніше. Вже є приймай і 6 випадків коли заявка або документи в ній загубилися. ІРСС каже подавати нову. Що будуть казати після 22 жовтня - невідомо.
-
По новому ворк перміту ви вже не з однин вчитися.
-
Привіт! Прийшов дозапит заповнити IMM5546 - чоловік строкову службу не проходив, але закінчив юридичний інститут при МВС і працював кілька років юристом в МВС. Військовий квиток (приписне) загублений давно, є копія останньої сторінки ( вказано що перебуває на в/обліку). Подаємо всю інформацію - та чи може це бути приводом у відмові при отриманні PR (гуманітарна програма)? АІР отримали 31/05/2024
-
Так, хто подався в квітні на федеральний етап.
-
Перевіримо. Учора послали.
-
Таке собі.... Я подався 18 січня на федералку (АОС).... Справа заглохла 14 червня після зарахування медицини
-
«Не зможу»?
-
Не зможете, бо він буде датований датою видачі сьогоднішньою і там буде писати, що не дозволено навчатися. Вчитися можна лише по ворк пермітам, на які подалися до 07 червня 2023року. Вам треба подаватися на стаді перміт.