PR CUAET
-
Інформація є, і в більшості це так і працює. Але по факту вже були випадки коли продовжували більш ніж на сумарні 3 роки. Чому так сказати складно, проте я б на це не розраховував аж сильно
-
Мали б дати.
-
@OstapBosak
-
Доповнюю. Я наполягла. Менеджер пише іншу коректну аплікацію зараз. Каже, коли імміграційна служба побачить дві, з ним звʼяжуться і він напише їм пояснювальну. Дякую вам Остапе за розʼяснення.
-
Я ось тому ж і питаю. Всі стверджують, що більше 3 років не дають, і я і не заперечую. Але інформації де це сказано ніде немає
-
Здравствуйте, извините за вопрос. Ищу на сайте информацию, сколько нужно отработать в Саскачеване, для того чтобы подаваться на PR, но не могу найти ничего, к примеру в Манитобе 6 месяцев, Альберта 12,сколько в Саскачеване? Всем спасибо.
-
Дякую
-
Добрый день Остап. Скажите пожалуйста, а дадут ли визу на новый паспорт, если по старому у ребенка заканчивается и виза и ВР в январе, но уже подала данные для ВР (в сентябре) и пока тишина. Виза будет новая в соответствии с чем? ВП родителей? Если на новый паспорт податься на визу не дожидаясь ногово ВР для ребенка
-
Ці процеси паралельні, і на справді тільки опосередковано повязані. Ту головне не прострочити статус,і податися на продовження вчасно. Все решта як зручно робіть
-
Wt ваш особистий номер, він у всіх ваших іміграційних документах буде
-
Ні, це паспорт
-
Так теж можна, але будь які виїзди це завди шанси що не пустять назад (хоть і мізерні)
-
В візитор рекорд не вписуються дані про візу. Спочатку ВР, а птомі, або одночасно візу. Але ВР важливіше, а віза то якщо треба подрожувати
-
В оголошенні було написнао що весь процес (але в трохи іншому контексті) Проте в самій полісі про це нічого не написано. Чітка вимога лише бути під час подачі та під час отримання ПР.
-
Дякую, вибачте нервую
-
Грубо так. Якщо він вже в запиті - хай дочекається, і можливо заздалегіть попросить поправити. Якщо пост фактум то так само хай просить поміняти, Якщо нічого з того, то наново, або спробувтаи з тим що є (але це ризик що відмовлять, і мінус гроші та час на подачу)
-
Процедура та сама
-
youtu.be/tbqQvqZs1hs?si=AbKhApDGnbO1Yvb7 ось це відео
-
Сьогодні вранці чула в відео, що акаунт треба на одного з батьків, а потім в заявці вказати "applying for a family member" і воно видасть питання про цього family member. Я ще не починала, але вже заплуталась🙈
-
Саме так. HR, або прямий начальник, або вище
12 Jan 2024, 17:45
26932/466882
less than a minute ago