PR CUAET
-
Важен весь период проживания в Канаде при двух одинаковых кейсах но с разницей в том что один заявителя все время работал а второй работал а потом пособие....как думаете кому предпочтение отдадут?
-
Ні. Написали просто, що якщо в вас вже є EOI, то його треба відізвати і тоді можна подаватися по цій бальній системі. А де це зробити і як, то мабуть їм фіолетово
-
Это только в пробных тестах на компьютере ,вы потом можете увидеть свои правильные ответы на задания после теста
-
А вони написали ДЕ це зробити? :) нову ЕОІ так, схоже можна буде відізвати, а про стару нічого не відомо
-
Якби ж… Пишуть, що якщо в вас вже є EOi, його треба відізвати, щоб податися по цій новій системі! А як його відізвати? Де він взагалі?! Його послано, як в чорну диру! Ні ответа, ні привета… Може хто знає, де його можна знайти, той EOI тепер?
-
Доступ до «нового» ЕОІ буде через aaip портал, там є відповідний розділ навіть зараз
-
Так отож… Але написано, як написано… немає там «старий», «новий»…
-
Можливо ви неправильно зрозуміли, ЕОІ по новій системі, якщо потрібно змінити якісь дані, потрібно буде відкликати і скласти новий. Старий ЕОІ по тех пасвей навіть ніде не доступний для перегляду 🤷♂️
-
От себя добавлю и обязательно нет и никогда не было видов на жительство в других странах наличие их-это огромный минус
-
Скажіть будь ласка,які документи потрібні для чоловіків,для нового паспорта.Можете написати мені особисто.
-
В пробних виходило завжди 7 балів 🤷♀️
-
Мені теж здається, що це розумне рішення. На крайній випадок, вони прийшлють якесь «ай-ай-ай»- в вас вже є якась заявка.
-
You need to be an admin to do this.
-
/tmute
-
Бо вони якось оминули це. Що з тими людьми, що вже заповнили EOI, що будуть з ними робити? Про це вони промовчали тихесенько
-
Так, я планую відправити новий ЕОІ після 30 вересня 🤞
-
Підкажіть, будь ласка 🙏 🙏🙏🙏🙏 хто знає. Мені прийшло additional information requested. Треба додати дані, які я пропустила, по ІMM5669, Schedule A. Додати дані для мене ( основний аплікант ) і для 2 депендантс Ось таке питання: Як скачати цю форму щоб підвязувалося 2 депендантс ? Бо раніше як я заповнювала вони автоматично підвязувалися і я заповнювала тільки 1 форму . А зараз виходить що цю форму треба заповнювати на кожного окремо - мені , 1 депендант, 2 депендант ( виходить 3 форми ? ) І друге питання додати інфо в ІRCC secure account - не вдається , показано , що можна це зробити , але віконечко не активне і фактично не виходить . То як завантажити ( 3 форми ???) в web form ? Хто знає, будь ласка , поділіться
-
Ви зараз говорите про роботу в Канаді чи за межами? Бо на скільки я розумію то в Канаді має значення скільки ви отримуєте на посаді, має відповідати ринку
-
Так що робити? Заповнювати профіль в цій новій системі? Чи чекати вибірки по вже поданому до 11 червня EOI? Мене це питання цікавить
-
Что значит пропали ? Вы смотрите на gckey?
12 Jan 2024, 17:45
269342/442349
less than a minute ago