PR CUAET
-
Може коли Ви будете створювати новий то Вам напише у кінці мов - Вибачайте але ж в Вас ось є вже, чи хочете його видалити чи залишити? І там можна буде обрати
-
А разве там идёт какое-то сравнение одних кейсов с другими? Я думал изучают данную заявку и по ней принимают решение. А не сравнивают её с десятью другими
-
Я ж кажу, як в чорну діру відправили.
-
Ольга вп находится на gckey. И если человек пишет что сдали биометрию на пр, то значит он имеет аор . А когда есть аор то аппликация пр подтягивается в gckey лично заявителем ( это не автоматически) И получается в одном месте в gckey 2 заявки одна на пр а вторая на вп
-
Всі що вказані на сайті при оформленні паспорту, + QR код з резерву
-
Проблема ще й в тому, як перевірити чи насправді «перший» ЕОІ в системі? Ви хочаб на емейл отримали якесь підтвердження?
-
А хтось недавно подавав на паспорт в Оттаві Чи вчасно вони приймають? Тобто якщо у мене, наприклад, на 10 ранку, то так і приймають, чи є затримки і потрібно час (на літак) розраховувати із можливістю значної затримки?
-
Привіт всім, підкажіть, в кого скільки часу зайняло отримання PR від аплікації до отримання документів? Дякую заздалегідь 🙂
-
У меня так само .было больше ,стало меньше
-
Звучить гарно. Якщо так буде!😊
-
Ну тоді Вам навіть не дасть почати, а якщо дасть то нема в Вас нічого
-
Але все ж таки, що це вони мали на увазі?
-
Добрий день. Знаю Казахстан не Європа, але можливо хтось знає як зробити довідку про несудимість з цієї країни?
-
Хтось писав листа на виїзне консульство у Ванкувер ? Написала ще в суботу. Тиша. Ні відповіді, ні дзвінка. 🥲
-
Не нашел ветку с рурал стримом, спрошу здесь. Я эвалюировал бакалавра, школьные аттестаты нужно переводить и подгружать или только наивысшее? В заявке вроди просили наивысшее, а в чек листе просят среднее, не знаю как быть
-
Податись онлайн. Видадуть на термін не довше її паспорту / ворк перміту одного з батьків
-
Спасибо
-
Эвалюация наивысшего . Перевод всех
-
Добрий вечір) все можливо
-
Ну кто как делает.. количество мест ограничено
12 Jan 2024, 17:45
269362/429963
8 minutes ago