PR CUAET
-
Може їм написало так багато людей що вони тепер не знають що із тим робити 😅
-
QR код, як Ви кажете, через Дію...? А в Дії в якому розділі його шукати ? У ,,Довідки та витяги" розділу ,,військовообліковий документ" нема.
-
Нічого вони не видаляли. Пост як був так і є
-
зарахували через два тижні. Але я їм вказувала у відповіді на eligibility, що медицину було пройдено, дату, UMI та IME номери.
-
Порадьте, якщо якимось дивом знаєте де можна знайти перекладача з болгарської на англ. для ircc
-
Тут досвіду 2-3 людини. Решта ждуни
-
Скажіть, будь ласка, то Ви все ж отримали ВОД в Дії?
-
В полицейском участке. Мы так за 10 мин получили
-
Привіт,підкажіть як зараз виставляють слоти в Едмонтоні?
-
Тю Казали в кінці вересня 🤬🤬
-
Вітаю! Чи була в когось така ситуація, подавали через апостиль.юа місяць назад, прийшла відповідь від WES, що диплом не відповідає критеріям оцінювання, в кабінет зайти не можу, його просто видалили!?
-
Просмотрела декларацию. Ничего особенного Почему компании отказываются её выдавать ???
-
Здравствуйте. А как её заказать. Я сделал запрос ATIP. Но пришёл ответ чтобы ещё раз запрос сделать. Может куда-то не туда написал...
-
Доброго. Допоможу.
-
Купуйте лотерейний білет 😁👍
-
Не несіть дурні, зараз воно не швидко тому що багато заявок було у перші місяці. Скоро має бути набагато швидше
-
2 роки зараз терміни
-
Ні - вас 100% не приймуть. В них на сайті це все прописано. Там все перевіряють при вході в консулят і на вашому листку про призначення співбесіди буде вказано, що ви резидент. Відміняйте апойтмент.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи можна працювати по U4U? Якщо ні, то чи можна отримати дозвіл на роботу (наскільки важко?), чи потрібно шукати роботодавця, щоб проспонсорував?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи можна працювати по U4U? Якщо ні, то чи можна отримати дозвіл на роботу (наскільки важко?), чи потрібно шукати роботодавця, щоб проспонсорував?
12 Jan 2024, 17:45
269386/430115
4 minutes ago