PR CUAET
-
Дякую, вибачте нервую
-
Грубо так. Якщо він вже в запиті - хай дочекається, і можливо заздалегіть попросить поправити. Якщо пост фактум то так само хай просить поміняти, Якщо нічого з того, то наново, або спробувтаи з тим що є (але це ризик що відмовлять, і мінус гроші та час на подачу)
-
Процедура та сама
-
youtu.be/tbqQvqZs1hs?si=AbKhApDGnbO1Yvb7 ось це відео
-
Сьогодні вранці чула в відео, що акаунт треба на одного з батьків, а потім в заявці вказати "applying for a family member" і воно видасть питання про цього family member. Я ще не починала, але вже заплуталась🙈
-
Саме так. HR, або прямий начальник, або вище
-
Там питання тільки до тих хто пожається.Якщо мама не є частиною заявки то цього не треба
-
Так, але це робиться через запит в Альберті онлайн
-
Залежить від того що написали в відмові. Якщо просто відмова то переваджно без проблем. Якщо з порушенням законодавства (на надання інформації або невиконання запиту), то можуть бути проблеми
-
А як пробитися? Він відправив? Тепер каже не можу, треба чекати відповіді? Це вірно? Чи ні? Якщо ні? Я зараз скажу хай перероблює і відправляє повторно. Він каже може за дублюватися.
-
Просіть переробити якщо можна. Якщо зовсім ніяк, зробіть з нотаріусом афідевід що і те і інше версії вашого імені І можете спробувати подати. Проте я б старався пробитися на зміну документів, бо другий варіант зовсім не певний
-
Для OINP не підідйе. Для Федеральних може пілдійти - треба дивитися
-
За дуже багато повʼязаних речей, одне тягне друге. Ще рік не можу покинути Онтаріо, а вже рік тут, тому хотіла робити, а все якісь нюанси вискакують і т.п
-
Знаю, що мій ВУЗ має визнання в Канаді. Цікавилась суто для визнання спеціальності
-
Дякую
-
Мда, легше тоді дійсно зробити по атестату та не ломати голову(((
-
Так, але там взаємодія з університетом, а це теж гемор :( в будь-якому випадку терпіння в усіху вам
-
www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/eca-required-documents.pdf доречі з сайту що ви скинули, у IQAS наче не потребують апостиль (енік)
-
Але якщо по провінційній програмі іти, як наприклад aos, то там не треба вищого, і він нічого не додає. Туи мабуть треба обирати дієвий метод який найменшою кровью приведе до результату
-
Жесть. Подивіться отут чи є хтось хто напряму оцінює www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/education-assessed/how.html
12 Jan 2024, 17:45
26946/466854
3 minutes ago