PR CUAET
-
Доброго дня,скажіть будь ласка,коли відправили Портал 1,повинно прийти підтверження що IRCC отримало листа?
-
а документи які вони можуть запитати ось
-
Ткніть мене в той калькулятор де всі бали рахують...
-
Бо є невеликий пункт у чеклисті потім описуєтьться :"Please ensure your employer is made aware the AAIP reserves the right to ask for the following documents to verify the job offer and legitimacy of the employer’s business for the purpose of determining your eligibility for nomination."
-
Консультант дасть вам посилання на ваші підстави з сайту IRCC це і прикріпите
-
А если skilled workers?
-
Вам повинні дати по spouse work permit - якось так
-
Зверніться до консультанта
-
Дякую
-
Расскажите когда подавались и когда пришел первый этап ?
-
если вы про NLPNP skilled worker, то ждать оар месяца 3-4. я по этой программе ждал день в день 3 месяца ровно
-
До чого тут депендети якщо питання було про основного апліканта?
-
Дякую
-
Працює свята ж немає... Але вони в понеділок здається не видають Шукайте вище хтось писав графік
-
Я, чесно кажучи, думаю навпаки, що кількість заявок значно збільшиться ближче до кінця строку подачі. Бо прокрастинація - це наше все)) Але взагалі так, звичайно, теж намагаюсь дивитися оптимістично.
-
www.youtube.com/watch?v=Mfl5BULR2I4
-
Чула що і по цій категорії вони урізали (чи буде урізано), що тільки якщо ваша spouse/partner працюэ в певній сфері
-
Просто уточнення. Ви заїхали перший раз 5 червня по CuAET...???
-
Можливо це і правда)) Я дивлюсь що на трекері більшість заявок саме з листопаду/грудня, але звісно не всі ним користуються. Десь чув наче на гуманітарний відділ CIC хочуть виділити більше офіцерів, сподіваюсь так і буде
-
А ви коли подавалися на ВП? Ви писали там Ukraine 2022 чи ні?
12 Jan 2024, 17:45
269509/447052
20 minutes ago