PR CUAET
-
Всім добрий день. Колись скидали розклад отримання готових паспортів в Оттаві, може в когось залишилось? Бо щось знайти не можу
-
Ні, я маю на увазі що десь 30 вісотків жовтня отримали аор у листопаді грудні 23р і досі чекають на еліджибиті
-
Забрав паспорт. Нічого не питали, тільки хамили (як завжди) Консульський облік (печатку) ставити - не захотіли: ува єсть бомага, етаго - достаточно, єслі хатітє штампік - нада било дагаваоіваттся заранєє. Швидкість видачі паспорта: 8/10 Рівень хамства: 10/10 Отже. Хто цікавився передачею паспорта з Торонто до Оттави - Пишете заяву у Консульстві в Оттаві або он-лайн. - Сплачуєте доставку DHL або UPS - Оригінал квитанції надаєте в Консульство в Оттаві Чекаєте
-
Судя по их ответу, форма декларации останется прежней. То есть, для того чтобы подать нужно сначала найти работодателя, который согласится ее подписать. Скорее всего это точка
-
Доброго дня, а для чого консульський облік? І де штампують?
-
Штамп ставиться в паспорт. Минулого разу штампу не було, бо консулеса поїхала на виїзне обслуговування
-
А що 30 вересня? Якесь свято?
-
Ні. Їм пофіг коли і хто і як. Тупо лише з витягом з Резерву і qr-кодом
-
Люди, а якщо я виїхав з України в 16 та ніколи не стояв на військовому обліку,чи зможуть мені продовжити паспорт?
-
Чи була у когось така ситуація, що на сайті Апостиль України написали, що відправили документи два дні тому, а в акаунті WES - ми чекаємо ваші документи. Як швидко вони отримують? І скільки хто чекав результату від WES (у мене Course by course)
-
Я сьогодні тільки читала, що можно стати на облік у консульстві по закордонному паспорту.
-
Я була задавати питання тут на рахунок того , що не виходить залінкуватися . Так ось , кому цікаво , я це питання задала і іміграційному консультанту. Ситуація така , що таких випадків багато , і це є нормою як оказалось, можна з першого разу залінкуватися , а може з тисячного....не треба нервувати , що щось пропустити важливе , бо всеодно все буде присилати і на імейл.
-
Треба шукати інформацію. Начебто, приймали якісь поправки, щоб можно було ставати на облік не повертаючись в Україну.
-
Вони і хочуть щоб ви повернулися
-
І як вони хочуть щоб я зробив витяг знаходячись в Канаді?
-
1 месяц
-
Здравствуйте, скажите пожалуйста кто получал справку из Польши, какой примерно срок ожидания?
-
В якій самій ви провінції ? Якщо в Манітобі то не треба грошей на рахунку по СВМ але обовʼязково працювати на одного роботодавця до отримання PR.Ваша зп і будуть вашими активами які ви будите показувати федералам
-
Це ок
-
Вітаю! 🎉 Будь ласка підкажіть як ви вказували про громадянство іншої країни, я одержала громадянство Італії у жовтні 223го року, а до Канади приїхала по Cuaet у лютому 2023го року. Дякую
12 Jan 2024, 17:45
269682/431644
less than a minute ago