PR CUAET
-
Ви можете навіть раніше. Наприклад, нова скошия, програма skill worker. Приїхали у провінцію, знайшли роботу у роботодавця від провінції, взяли від нього листа що знаєте англійську і подали на ПР , освіта не потрібна, стаж теж, мова теж. Вся програма займає часу близько 2 років, але у наших людей все йде бистріше. Одних за 5 місяців, інших за 9. І всі вже с ПР.
-
Я вважаю ( але я не консультант) що причина в дії паспорту, тому що Вам будуть оформлювати Стаді Перміт але його дія буде по факту закінчення паспорту. Тому треба новий паспорт щоб уникнути проблеми
-
А термін дії паспорта який? Теж закінчується в 2025?
-
Напишіть їм лист з описом вашої ситуації і спитайтесь чи є ця їхня умова принциповою. Якщо є, то варто спробувати оформити новий закордонний паспорт і нову візу до нього. Новий закордонний паспорт оформляти через Посольство, десь 3 місяці чекати. Дозволяється мати 2 зак паспорти одночасно. Запис на прийом онлайн. Місця ловити важко, але реально. Спробуйте о 20:00 кожного дня перевіряти наявність місць.
-
Взагалі треба встигнути ПР отримати,бо ці заморочки з документами вже дістали. Але ми в Квебеку,тому не в нас це швидко не вийде😅
-
Ні,малій 5 років,тому на 4 роки видали
-
Ми єдине,що в школу занесли роздрукований лист підтвердження про те,що ми на нього подались. Але на скільки я знаю,що дитина може навчатися і без перміту в школі,тільки на основі ворк перміту батьків
-
Нам вклеїли першу візу на 3 роки,малій вклеїли на рік,бо паспорт закінчувався,перміт теж дали на рік. Нову ми отримали до кінця дії паспорту. Перміт ще чекаємо
-
Паспорт/чи ПР картку родича канадського та саму анкету заповнену в частині підтвердження стосунків