PR CUAET
-
А ваш чоловік до цього стояв на обліку?
-
Это вы что то путаете. Вам дали отказ в беженстве. Ваши бенефиты, выплаты и жилье тоже аннулируются.
-
Вы не понимаете систему: бенефиты, выплаты и жилье вам дают на основании refugee claim в день подачи. Это первая история. Вторая история: wp для держателей refugee claim. Его можно просить через 6 месяцев. Бенефиты, школы и жилье не привязаны к wp.
-
Всім привіт, хто замовляв gcms notes, поясніть пліз, чи можу я сама все зробити через свій ircc account, просто друзі підпишуть , чи це прямо дуже важливо щоб було с їх акаунту?
-
Така ж сама ситуація. Я з країни хочу поїхати назавжди. Паспорт замовила ще на початку травня, виготовлений був у сьомому місяці. Одразу замовила dhl. Дзвонила, писала… Зараз кажуть що паспорти вже відправлені з України диппоштою і тільки чекати. Але що мій паспорт там це не 100 %, кажуть що скоріш за все їде. В іншу країну перенаправити можна, АЛЕ чекати його можна до року 🤯🤯🤯 Тепер буду сидіти і ще місяць просто чекати
-
Питання для тих, хто вже завершив процес евалюації. Сьогодні прийшов лист, що еволюцію завершено і документи будуть відправлений в ircc. Куди саме будуть відправлені ці документи?
-
Коли у вас буде другий рік роботи? Це ж +11 балів