PR CUAET
-
Вы не понимаете систему: бенефиты, выплаты и жилье вам дают на основании refugee claim в день подачи. Это первая история. Вторая история: wp для держателей refugee claim. Его можно просить через 6 месяцев. Бенефиты, школы и жилье не привязаны к wp.
-
Всім привіт, хто замовляв gcms notes, поясніть пліз, чи можу я сама все зробити через свій ircc account, просто друзі підпишуть , чи це прямо дуже важливо щоб було с їх акаунту?
-
Така ж сама ситуація. Я з країни хочу поїхати назавжди. Паспорт замовила ще на початку травня, виготовлений був у сьомому місяці. Одразу замовила dhl. Дзвонила, писала… Зараз кажуть що паспорти вже відправлені з України диппоштою і тільки чекати. Але що мій паспорт там це не 100 %, кажуть що скоріш за все їде. В іншу країну перенаправити можна, АЛЕ чекати його можна до року 🤯🤯🤯 Тепер буду сидіти і ще місяць просто чекати
-
Питання для тих, хто вже завершив процес евалюації. Сьогодні прийшов лист, що еволюцію завершено і документи будуть відправлений в ircc. Куди саме будуть відправлені ці документи?
-
Коли у вас буде другий рік роботи? Це ж +11 балів
-
Скажіть будь ласка як ви дізналися що в вас був компрехенсів секюріті чек?
-
теоретично дип пошта вцілому до країни, потім розприділяється по консульствам. Оттава перша, інші 2 чекаємо, має бути на днях
-
У вас ще нормальний таймінг, але якщо переживаєте, то замовте ноутси. GCMS notes - це відмітки офіцера у вашій справі, які він/вона робить під час розгляду і на основі яких потім видається апрув або відмова. Там вказується де недостатньо даних чи де офіцеру здається інформація не правдоподібною. Чи навпаки все ок і жодних питань офіцер не має і розгляд йде за планом. Замовити їх можна будучи фізично в Канаді чи через посередника, який знаходиться в Канаді. Тут є посилання на запит цих ноутс - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/access-information-privacy/requests-information-act.html
-
Підскажіть будь ласка як замовити ноутси?