PR CUAET
-
Питання для тих, хто вже завершив процес евалюації. Сьогодні прийшов лист, що еволюцію завершено і документи будуть відправлений в ircc. Куди саме будуть відправлені ці документи?
-
Коли у вас буде другий рік роботи? Це ж +11 балів
-
Скажіть будь ласка як ви дізналися що в вас був компрехенсів секюріті чек?
-
теоретично дип пошта вцілому до країни, потім розприділяється по консульствам. Оттава перша, інші 2 чекаємо, має бути на днях
-
У вас ще нормальний таймінг, але якщо переживаєте, то замовте ноутси. GCMS notes - це відмітки офіцера у вашій справі, які він/вона робить під час розгляду і на основі яких потім видається апрув або відмова. Там вказується де недостатньо даних чи де офіцеру здається інформація не правдоподібною. Чи навпаки все ок і жодних питань офіцер не має і розгляд йде за планом. Замовити їх можна будучи фізично в Канаді чи через посередника, який знаходиться в Канаді. Тут є посилання на запит цих ноутс - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/access-information-privacy/requests-information-act.html
-
Підскажіть будь ласка як замовити ноутси?
-
Дякую. В нас подача на федеральний етап в грудні місяці минулого року. В липні був реквест на додаткові документи та з тих пір ніяких апдейтів повна тиша. Хотів би замовити ноутси.
-
Доброго дня , не можу знайти інформацію про виписування дитини до паспорту батьків- по живій черзі можна чи теж слот потрібно ловити? Хто робив- поділіться?
-
3.5 на 4.5 см або 10 на 15 см Їм без різниці як я розумію, одне з 2х підійде
-
Чи правильно я зрозумів що після медицини максимум через 1 місяць повинен бути Portal якщо ні то це вже погано?