Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Alexandra
    wrote on last edited by
    Ні, все індивідуально
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eugene
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Отримав запит про надання additionall information, а саме форма 5406, в листі є посилання на цю форму - але завантаження не можливо. Я знайшов цю форму на ircc portal, заповнив цю форму- але ж не можливо підписати, тому що поле для підпису захищено. У листі чітко вказано - заповнити та підписати оригінальним підписом. Чи хтось мав схожу ситуацію? Заздалегідь дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Rostyslav
    wrote on last edited by
    Так само обновився профіль і написано що подовжили :) Вітаю вас🎉
    1 Reply Last reply
    0
  • t694169973T Offline
    t694169973T Offline
    Mari
    wrote on last edited by
    Я правильно зрозуміла треба апостиль на оригінал потім переклад і завірити нотаріусом?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга Неровная
    wrote on last edited by
    Update Подача 24 жовтня 27 листопада запит на здачу biometrics 8 березня запить на тимчасовий статус для дітей так як стаді перміти закінчилися 6 лютого 5 квітня писали loe що чекаємо стаді перміти 17 квітня відправили стаді 'перміти 22 квітня eligibility passed ' 24 квітня запит police certificate для дорослих і military record для чоловіка' 26 квітня запит на медицину для дітей(раніше не здавали, в стаді пермітах 2022 року не було такої умови в них) 10 вересня portal 1 26 вересня portal 2 Онтаріо двоє дорослих і 2 дітей Канадський родич- брат
    1 Reply Last reply
    0
  • t694169973T Offline
    t694169973T Offline
    Mari
    wrote on last edited by
    Доброго дня,підкажіть будь ласка як правильно. Треба дитині зробити новий паспорт,свідоцтво про народження Польске. Як його тут апостилювати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    1 1
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста по каким дням и со скольки выдают готовые паспорта в Торонто?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вікторія 💙💛
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Я зареєструвалася на сайті, але так і не отримала листа щодо розкладу та оплати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t654503550T Offline
    t654503550T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    І у мене))) Вітаю)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Halyna Shmyhelska
    wrote on last edited by
    Мамі прийшов запит на довідку про несудимість та фінансовий стан на початку вересня , подавалися на пр 16 листопада .
    1 Reply Last reply
    0
  • t562650775T Offline
    t562650775T Offline
    Margo Balunova
    wrote on last edited by
    Друзі привіт це Марго) ми оновили перелік країн з яких ми можемо дістати довідки про несудимість та перекласти їх для PR: 🇺🇦Україна 🇷🇴Румунія 🇲🇩Молдова 🇭🇺Угорщина 🇨🇿Чехія 🇵🇱Польша 🇸🇰Словаччина 🇩🇪Німеччина 🇮🇪Ірландія 🇫🇷Франція 🇮🇹Італія 🇪🇸Іспанія 🇵🇹Португалія 🇫🇮Фінляндія 🇸🇪Швеція 🇩🇰Данія 🇧🇬Болгарія 🇪🇪Естонія 🇱🇻Латвія 🇱🇹Литва 🇬🇪Грузія 🇬🇷Греція 🇬🇧Великобританія 🇰🇿Казахстан 🇦🇿Азербайджан 🇳🇱Нідерланди 🇲🇪Чорногорія 🇮🇱Ізраїль 🇧🇪Бельгія 🇨🇾Кіпр 🇭🇷Хорватія Також ми допомагаємо з перекладом та засвідченням документів для PR 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inha Pyrohova
    wrote on last edited by
    Я просто собі ще безкоштовно подовжувала wp
    1 Reply Last reply
    0
  • t654503550T Offline
    t654503550T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    255
    1 Reply Last reply
    0
  • t562650775T Offline
    t562650775T Offline
    Margo Balunova
    wrote on last edited by
    Друзі привіт це Марго) ми оновили перелік країн з яких ми можемо дістати довідки про несудимість та перекласти їх для PR: 🇺🇦Україна 🇷🇴Румунія 🇲🇩Молдова 🇭🇺Угорщина 🇨🇿Чехія 🇵🇱Польша 🇸🇰Словаччина 🇩🇪Німеччина 🇮🇪Ірландія 🇫🇷Франція 🇮🇹Італія 🇪🇸Іспанія 🇵🇹Португалія 🇫🇮Фінляндія 🇸🇪Швеція 🇩🇰Данія 🇧🇬Болгарія 🇪🇪Естонія 🇱🇻Латвія 🇱🇹Литва 🇬🇪Грузія 🇬🇷Греція 🇬🇧Великобританія 🇰🇿Казахстан 🇦🇿Азербайджан 🇳🇱Нідерланди 🇲🇪Чорногорія 🇮🇱Ізраїль 🇧🇪Бельгія 🇨🇾Кіпр 🇭🇷Хорватія Також ми допомагаємо з перекладом та засвідченням документів для PR 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    255.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inha Pyrohova
    wrote on last edited by
    Вони пишуть на сайті додайте будь-ласка квитанцію разом з вашою аплікацією
    1 Reply Last reply
    0
  • t654503550T Offline
    t654503550T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    Нікуди не грузила, просто сплатила он-лайн і все, наче
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Biometric Instruction Letter?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Будь ласка, підкажіть скільки зараз варто зняти обмеження з дозволу на роботу? Я знайшла що 155, але IRCC написали 255. Чи можуть помилятися?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5534308258T Offline
    t5534308258T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    А можете подсказать, я заплатила Fee $1170 при подаче заявки. Там не написано, что входит в эту сумму, а я не помню, входит ли биометрия. Сейчас пришёл запрос на сдачу биометрии, а я не знаю надо мне платить или нет. И как показать, что биометриях уже оплачена?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags