PR CUAET
-
Подивіться на скріншот вище з датами і балами. Там 400 хіба що для франкофонів та все ті спеціальні категорій. General і СЕС поьребує найвищий прохідний біл.
-
А по экспресс энтри просят эту authorisation form?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи в когось також не видає стан виготовлення? Вже кілька днів показує тільки такий результат і вже почала хвилюватись.
-
Не так написала Visitor record
-
Це цікаво, я незнала що чим частіше вибірка тим нижче бал, і про кінець року не чула. А є в когось статистика з минулих років??
-
Вам не могли дати ворк перміт для 4 річної дитини.
-
Для trades, francophone, Healthcare occupations, transport occupation - так, там нижче. Але ви сказали ЕЕ general, а там 446 і не пахне.
-
Зачёт медицины закрывается через 10 дней. Все будут сдавать по новой, что тоже никак не поспособствует уменьшению сроков. Будет ещё одна временная ловушка, дождаться когда они изволят прислать на неё запрос.
-
Подавалася 18 вересня і теж досі нічого не прийшло🤯🤯
-
Сьогодні нарешті отримала прийшло як і обіцяли 26 вересня Підскажіть що дальше ( це тільки на подачу потрібно ось цей Report. Чи ще потрібно замовляти цей дублікат IRCC?
-
Підкажіть будь ласка, як саме оновлюється інформація про WP в CRA? Я телефонувала туди, і змінила тільки адресу. В своєму акаунті CRA я можу завантажити документи по запиту. Розʼясніть будь ласка ☺️
-
Там , якщо я правильно памʼятаю, не було пункту мого ворк перміту Мій вп до 2026 року І перший візітор дитини теж до 2026 року Мені треба з дитиною виїхати, тож вирішила переклеїти йому візу в його паспорт і зробити візітор рекорд на його паспорт
-
Чим частіші вибірки тим менше нових людей встигає податись (або покращити бал) таким чином бал падає, щоб подивитися статистику просто відфільтруйте на сайті за потрібною вам вибіркою. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/ministerial-instructions/express-entry-rounds.html
-
А ви додавали свій ворк перміт? Він у вас нормального терміну?
-
Я дзвонила на автовідповідач на тому тижні
-
Дивиться, який зараз процес- вони дають еліджибиті людина відповідає що медиціна була стара. За 2тижні її зараховують. Припустимо зараз буде запрос на медиціну і 30 діб термін. Сдаєш медиціну за 5 днів. На скільки це затягне процес - візьмемо по аналогії з біометрією, вона зявляється у кабінеті дуже швидко, отже я гадаю так само буде і з медиціною. Процес отримання інформації ірсс аналогічний, тільки медиціна не одразу відправляється до ірсс
-
Дякую.
-
Я в CRA нічого не оновлювала, тільки sin номер і хелс карту
-
В травні цього року
-
Скажіть а коли ви робили сабміт?
12 Jan 2024, 17:45
270011/445995
3 minutes ago