PR CUAET
-
Там , якщо я правильно памʼятаю, не було пункту мого ворк перміту Мій вп до 2026 року І перший візітор дитини теж до 2026 року Мені треба з дитиною виїхати, тож вирішила переклеїти йому візу в його паспорт і зробити візітор рекорд на його паспорт
-
Чим частіші вибірки тим менше нових людей встигає податись (або покращити бал) таким чином бал падає, щоб подивитися статистику просто відфільтруйте на сайті за потрібною вам вибіркою. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/ministerial-instructions/express-entry-rounds.html
-
Дивиться, який зараз процес- вони дають еліджибиті людина відповідає що медиціна була стара. За 2тижні її зараховують. Припустимо зараз буде запрос на медиціну і 30 діб термін. Сдаєш медиціну за 5 днів. На скільки це затягне процес - візьмемо по аналогії з біометрією, вона зявляється у кабінеті дуже швидко, отже я гадаю так само буде і з медиціною. Процес отримання інформації ірсс аналогічний, тільки медиціна не одразу відправляється до ірсс
-
Я в CRA нічого не оновлювала, тільки sin номер і хелс карту
-
До речі, маю питання про ATIP. На якому етапі там 5 доларів просять? Там же сказано, що персональна інформація безкоштовно, а 5 то за збірні дані. Я до кінця заявки не дійшла, бо запитало дозвіл батька на розголошення інформації про неповнолітню дитину, а це ще один квест отримати від нього ту форму
-
Так - можливо. Вам в особистому кабінеті треба скасувати ваш апойтмент у Кракові і тоді в вас знову появиться віконечко з опцією записатися на співбесіду і тоді вже вибираєте замість Кракова Варшаву - на останньому етапі побачите які дати свобідні. Треба заходити щодня в першій половині дня - часто з’являються ближчі дати. Якщо таки надумаєте Варшаву і зробите апойтмент - вам треба буде перезвонити в їх контакт центр і сказати, щоб вони перенесли вашу аплікацію DS 160 з Кракова у Варшаву - це безкоштовно.
-
Вам можно будет работать сразу как получите social Security number. В течении 90 дней после начала работы вы должны предоставить разрешение на работу своему работодателю. Пожалуйста, почитайте информацию на сайте uscis про программу .Там все написано .
-
Не с каждым пунктом согласен. Но в целом ОК
-
Можливо. Я слухала вебінар - то казали доя українців з ворк пермітом є такі опції. Але можливо щось не так зрозуміла тоді.
-
А почему ещё раз? Там причины должны быть указаны, может, не приложили нужные документы
-
Треба 2 рази заплатити і заповнити дві аплікації окремі.