PR CUAET
-
Маю надію,що за 2 роки Ви отримаєте ПР і тоді ніяка віза вже не потрібна буде
-
Для чого їм Вам продовжувати візу,якщо вона ще дійсна 2 роки?
-
Що саме продовжити?
-
Хоча я не думаю,що є різниця на що перше подаватися🤗Коли Ви подастеся на продовження перміту в особистому кабінеті у Вас буде інформація про те,що Ви очікуєте продовження,це офіційне підтвердження Вашого легального статусу поки не отримаєте перміт.
-
Так все,розібралася. Даний номер UCI/ICU є незмінним і навіть,коли отримуєте нову візу він буде такий же,що і в старій. Тому сміло можете подаватися на продовження перміту спочатку,а потім робити візу
-
Доброго дня.Поясніть чому така послідовність,будь ласка?Якщо дані візи вказуються у ворк перміті
-
Спочатку ворк перміт/стаді перміт, потім віза
-
Дякую
-
У сина в візітор рекордс відмітки куает немає, але і допомогу, і мед страхування отримав. Офіцер в аеропорту сказав,що слово куает зашифровані в нашому UCI. Але бабусі обов'язково просіть ворк перміт,бо вона доросла людина. Якщо не вміє говорити, напишіть їй листа з собою. Я така-то така,мені потрібен ворк перміт, ось контакти мого сина/внука. Не забудьте,що в 90 денний термін потрібно пройти медкомісію
-
Там після UCI/ІUC є цифри зверху на ворк перміті. Такі ж цифри є у Вашій візі
-
Так віза ж і є Ваш тревел документ. Чи я помиляюсь?
-
Так,але у ворк перміті вказані дані з візи. Якщо Ви його продовжуєте,то дані з нової візи де вони візьмуть?