PR CUAET
-
Большая часть H&C заявки строится на том, почему человек не может/не хочет возвращаться в свою страну гражданства. И потом - раз! - и он туда поехал. Можете представить себе как на это посмотрит офицер.
-
Так - вчиться. Я також думаю, що по тій причині, що є ворк перміт її не рухали і допустили до навчання. Хоча як вона прийняла офер весною і вони дали ціну як для місцевих - то казали, що стаді перміт обов’язковий. Тому ми той місяць як на пороховій бочці були - в любий момент могли вони запросити документ.
-
Есть небольшие шансы на успех, но очень небольшие (добрый офицер попался, знаю пару случаев). В подавляющей массе пока не хотят продлевать без паспорта. Если только параллельно запрос на TRP не оформлять- но это тоже ещё тема в развитии.
-
Така сама ситуація. Подача в квітні, АОР в серпні - і тиша 😭
-
5 хвилин
-
Доброго дня. Після здачі біометріі як швидко вона зʼявляється в кабінеті? Здали 2 тижні назад ніяких змін немає
-
Ну вибачте тоді якщо некоректний. Моїм знайомим в університеті в Альберті дали на 7200. А от в нашій школі в Торонто нам сказали, що стипендії, що надає школа і скулборли лише доя місцевих школярів. Тому й цікаво, що вам дали. Бо ті стипендії, що давали школярам в нашій школі повністю покривали навчання.
-
Спасибо, не могла нигде найти официальное подтверждение
-
Подались у січні не прийшов ще навіть номер.Підскажіть є хто в січні подавався ?