PR CUAET
-
Доброго дня. Після здачі біометріі як швидко вона зʼявляється в кабінеті? Здали 2 тижні назад ніяких змін немає
-
Ну вибачте тоді якщо некоректний. Моїм знайомим в університеті в Альберті дали на 7200. А от в нашій школі в Торонто нам сказали, що стипендії, що надає школа і скулборли лише доя місцевих школярів. Тому й цікаво, що вам дали. Бо ті стипендії, що давали школярам в нашій школі повністю покривали навчання.
-
Спасибо, не могла нигде найти официальное подтверждение
-
Подались у січні не прийшов ще навіть номер.Підскажіть є хто в січні подавався ?
-
"Добрий день, Паспорт можна продовжити за 2 місяці до закінчення його терміну. Виключень з Постанови КМУ немає." Доброго дня. Це відповідь з консульства України в Эдмонтоні.
-
Ну ми з вами одна провінція💛 Можливо в інших по іншому. Але в мене є знайомі в Ванкувері - то таке саме казали, що в них школі треба було мати PR або громадянство доя отримання стипендій. Нашим українцям лише грамоти сертифікати вручають😂 Нам також дали пару папірців😢
-
Дякую вам 👏🏻що відповіли.🌺
-
На Ворк перміт теж обновилося. А ось саме на ПР нічого немає
-
На первом этапе серьёзное заболевание может быть в плюс (т.к. гуманитарный фактор), на втором оно же может быть в минус (т.к. может подпадать под medical inadmissibility)
-
У нас поки тиша. Ми зв'язались з омбудсменом BC (IRCC не їх юрисдикція) та депутатом. Депутат дізналась, що кейс розглядається і що стаді перміт - частина сімейної аплікації (я в той же час подалась на продовження свого ворк перміту. І точно так же не отримала досі ніякої відповіді, але мені поки і не горить, бо мій перміт дійсний до квітня 2025). Отримала чергову відповідь від кризової форми сьогодні з черговим "чекайте".
-
Апостиль на документ, виданий у Польщі, можна зробити лише в Польщі. Навряд чи консульство Польщі тут цим займається. А тоді вже сертифікований переклад.
-
У мамы в тот же день подтянулось и на ворк мы подавали тоже подтянули
-
Всім привіт😊 Прийшов лист від IRCC Military Records, щодо підтвердження звільнення від воєнної служби , але чоловік не служив. Але і не звільнень від служби, що писати допоможіть будь ласка 🥹
-
тут знайдете всі відповіді t.me/prcuaet/39128